Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Max Fiyatı Yükselmeye Başladı!

Apple’ın yıla damgasını vuran iPhone 14 Pro Max modelinin fiyatı yükselmeye başladı. Telefon resmen karaborsaya düştü.

Apple’ın yeni gözdesi iPhone 14 Pro Max tüm dünyada resmen peynir ekmek gibi satıyor. Mydrivers, Shenzhen’deki çeşitli mağazalarda iPhone 14 serisi için yeni fiyatlar yayınladı. En son verilere göre, iPhone 14 Pro Max’in fiyatı resmi web sitesindeki fiyatı aşarak düşmeyi bıraktı ve hatta arttı.

Çin mağazalarında 128 GB depolamaya sahip iPhone 14 Pro Max’in mor modeli 1.280 dolara mal olurken, resmi web sitesinde fiyat 1.250 dolara satılıyor. Üçüncü taraf mağazalardaki altın versiyonun maliyeti Apple’ın resmi web sitesinde olduğu kadardır. Tüm iPhone 14 Pro modellerinin fiyatı da biraz arttı. Yani telefon karaborsa olmaya başladı diyebiliriz.

Yeni telefonların piyasaya sürülmesinden hemen sonra, satıcılardan fiyatları keskin bir şekilde düşmeye başladı. Birçok mağazada, yeni telefonlar resmi web sitesinden daha ucuza sunuldu. Artık fiyatlardaki keskin düşüşün ardından büyümeleri başladı. Daha önce, yeni iPhone 14 akıllı telefon kullanıcılarının cep telefonu kılıfının şarj olurken ellerine rahatsızlık iletebileceğini nasıl buldukları bildirilmişti. Ancak Resmi Apple Müşteri Desteği, bu sorunla ilgili herhangi bir şikayet olmadığını söyledi. Apple, gerginliğin genellikle düşük olduğunu ve insan vücuduna zarar vermeyeceğini ekliyor.

iPhone 14 Pro Max

Çin sosyal ağı Weibo’nun birçok kullanıcısı iPhone 14 Pro’yu etkileyen bir sorun bildiriyor. Apple’ın bu denli çok satan telefonun sorunlara yol açması oldukça üzücü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu