Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Pro yok satacak! İnsanlar çıldırmış olmalı!

Apple’ın LiDAR sensör ekleyip cilaladığı iPhone 12 Pro yok satacak gibi görünüyor. Allah akıl fikir versin herkese ne diyelim.

Apple, iPhone 11 Pro ile yakaladığı satış başarısını çok ama çok ilginç bir şekilde iPhone 12 Pro ile de yakalayacak gibi görünüyor. Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo, Apple’ın talep beklentilerini aştığını dile getirdi. Peki, Apple insanların bu denli çıldırması için yeni modelde ne sundu? Biz söyleyelim mi? LiDAR ve yeni renk dışında hiç bir şey!

Sizden saklayacağımız bir şey yok. O yüzden şunu söyleyebilirim ki yıllardır şahsen Apple tutkulusu biri olarak ilk defa bir etkinliğin bu denli boş geçtiğinin kanaatine vardım. Adamlar 11 Pro’nun üzerine LiDAR tarayıcı ekleyip rengini değiştirip resmen cilalamış. Günlük kullanımda kullanıcıya 1 tane bile yenilik sunmayan yeni model nasıl oluyor da beklentilerin üzerinde satış gerçekleştirecek akıl alır gibi değil.

iPhone 12 Pro

Ming-Chi Kuo‘nun raporunda; Çin, Amerika ve Avrupa’da 12 Pro’ya olan talebin beklentileri aştığı ifadesi yer aldı. Ortada tüm dünyayı kasıp kavuran bir salgın varken ve yeni modelin 999 dolar gibi Amerikalı için bile yüksek fiyattan satışa sunulmasına rağmen yok satacak olması düşündürücü.

Demek ki Apple, müşterilerini öyle bir bağlamış ki kendine, yeni ne üretse sattıracak seviyeye ulaşmış. Bu bir firma için gelinebilecek en son noktadır arkadaşlar. Her yaptığın müşterilerin gözünde olay oluyorsa daha da bir şey söylemek bize düşmez.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu