Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Buds Air 3, Sudan Ucuz Fiyatı ile Geliyor!

Şirketin yaklaşan yeni kablosuz kulaklık serisi realme Buds Air 3, özellikleri ile dikkatleri üstüne çekti. İşte detaylar karşınızda.

Teknoloji üreticisinin realme Buds Air 3 kablosuz kulaklık serisi uzun süredir bekleniyor ve kulaklıklarını piyasaya sürmeye hazır gibi görünüyor. Yeni raporlar ise bu kulaklık serisinin teknik ve temel özelliklerini de ortaya çıkarmış durumda. Gelin detaylara bir göz atalım.

realme Buds Air 3, Süper Özellikler Getirecek

Buds Air 3’e baktığımızda kulak içi kısmının tasarım açısından Buds Air 2’ye oldukça benzediğini görüyoruz. Aktif gürültü engelleme özelliği için kulaklıklar, üçlü mikrofon dizisine sahip olacak. Ayrıca şarj kutusunun boyutu da önemli ölçüde azaltılmış durumda.

Yaklaşan kulaklıklar, düşük gecikmeli oyun modu ve Bass Boost+ destekleri ile birlikte gelerek oyun ve müzik deneyimini yüksek düzeye çıkaracak. Ek olarak kulaklıklar kullanıcı tarafından çıkarıldığında veya kullanılmadığında ses çalmayı duraklatabilen kulak içi algılama özelliğine de sahip olacak. Bu sensör ile birlikte kulaklığın pil kullanım süresi verimli düzeylerde seyredecek.

realme Buds Air 3

Şarj kutusu tam doluyken ve aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken kulaklıklar yaklaşık 30 saatlik kullanım süresi sunacak. Şarj kutusunu doldurmak için de bir USB Type-C bağlantı noktası yer alacak.

Kulaklıkların tam çıkış tarihi bilinmese de kullanıcılar, bu özelliklere yalnızca 54$ ödeyerek ulaşabilecek. Uygun fiyatlı kulaklık serisinin tahmini olarak önümüzdeki ayda raflarda yer alması bekleniyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu