AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple, Küçük İşletmelere “Business Essentials” Hizmetini Sundu

Apple, abonelik sistemi ile küçük işletmeler için gerekli olacak yönetim araçlarını sunacak. İşte yeni gelişmenin detayları.

Bugün itibariyle Apple, küçük işletme sahiplerine yönelik bir yeni bir abonelik hizmetini duyurmayı uygun gördü. Business Essentials olarak adlandırılan yeni hizmet, kurulum, iCloud saklama alanı ve ilk katılım ve çok daha fazlası gibi yönetim araçları sunuyor.

Apple Business Essentials, 500’e Kadar Çalışanı Olan Küçük İşletmeler için Yönetim ve Kurulum Araçları Sağlayacak

Şirketin yeni Business Essentials aracı, 500’e kadar çalışanı olan küçük işletmelerin Apple ürünlerini herhangi bir yerden kolayca dağıtmasına, yapılandırmasına ve yönetmesine olanak tanıyacak. Yani iş yerindeki Apple cihazları daha kolay organize edilebilecek. Hizmet ayrıca işletmelere 7/24 Apple Destek erişimi sunacak.

Apple

 

Business Essentials içindeki Koleksiyonlar, BT personelinin bireysel kullanıcılar, gruplar veya cihazlar için ayarları ve uygulamaları yapılandırmasına olanak tanıyor.  Şu anda beta olan sürüm yalnızca ABD’de indirilebilir durumda. Hizmet, 2022’nin ikinci çeyreğinin başlarında 500’e kadar çalışanı olan işletmeler için resmi olarak kullanılabilir olacak.

Fiyatlandırma açısından, bu yeni abonelik sistemi kullanıcı başına aylık 12,99$ olacak. Ayrıca fiyatlar, her kullanıcının ihtiyaç duyduğu cihaz sayısına ve iCloud depolama alanına da bağlı olacak.

Kullanıcılar ayrıca, gelecek yıl servisin lansmanı sırasında AppleCare+’ ı  Business Essentials planına ekleme seçeneğine de sahip olacak. Bu yeni hizmet, telefonla Apple’ın desteğine 7/24 erişim, BT yönetimi, çalışanlar için eğitim ve çok daha fazlasını sağlayacak. Apple’ın yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu