iOS

iOS 9.3.3 Beta 2 Tüm Kullanıcılar İçin Yayında

WWDC 2016’da iOS 10’u yayınlaması beklenen Apple, geliştiriciler için yayınladığı iOS 9.3.3 beta sürümünün public versiyonunu yayınladı.

Worldwide Developers Conference öncesinde gelen güncelleme şu an herkesin kullanımına açık. Kısa bir süre önce geliştirici versiyonu yayınlanan güncellemeyi tüm kullanıcılar kullanabilecek. Bu güncelleme daha önce Apple tarafından ortaya çıkan hatalardan dolayı geri çekilmişti. Şirketin yeni amiral gemisi olması beklenen iPad Pro‘larında ciddi hatalara neden olan güncelleme hatalar giderildikten sonra tekrar yayına alındı.

Public Beta Sürümünde Neler Var?

Yeni işletim sisteminin yayınlanmasına kısa bir süre kalan gelen güncellemede göze çarpan büyük bir yenilik yok. Bugüne kadar kullanıcılar tarafından gönderilen geri bildirimleri baz alarak yapılan performans ve hata düzenlemeleri yeni güncelleme ile kullanıcılara sunuldu. Şu an geliştiricilere özel indirme seçeneklerinin dışında isteyen her kullanıcı Public Beta sürümünü indirip kullanabiliyor.

İlginizi Çekebilir: Apple, WWDC 2016 Etkinliği İçin Tarih Verdi

iOS 9.3.3 Beta 2 Hani Cihazlara Geldi?

iOS 9.3.3 güncellemesi alan iPhone modelleri; iPhone 4S, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 5SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus modelleri.

iOS 9.3.3 güncellemesi alan iPad modelleri;  iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro.

iPhone ve iPad modellerinin yanında iPod Touch modeli de güncellemeyi kullanabilecek.

Apple Kampüs

apple - teknoburada
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu