Popüler

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyon TL’lik Soru İlk Kez Açıldı!

Enflasyon nedeniyle ödül oranını 5 milyon TL yapan Kim Milyoner Olmak İster, ilk kez bu parayı vermeye çok yakın.

Kim Milyoner Olmak İster, Türkiye’nin en uzun soluklu yarışma programlarından biri. Ancak ister beyaz yakalı bir plaza çalışanı, ister asgari ücretli bir işçi ya isterseniz yarışma programı olun, Türkiye’de enflasyondan kaçamazsınız. Bu nedenle sevilen bilgi yarışması, kısa süre önce para ödülünü 1 milyon TL”den 5 milyon TL’ye çıkardı. Bugünkü programda ise 5 milyon TL’lik soru ilk kez açıldı.

Kim Milyoner Olmak İster, 5 Milyon TL Vermeye Çok Yakın

Sunuculuğunu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster, 5 milyon TL’lik sorusu ile gündem oldu. Bugün yani 12 Kasım’da yayınlanan bölümde yarışmacı Eyüp İşler, bu meblağdaki final sorusuna ulaşan ilk kişi oldu.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Eğer doğru cevap verirse İşler’i 5 milyon TL’lik ödüle kavuşturacak olan soru ise şu şekilde: “İlki Sinop İnceburun’la Hatay ‘ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır’ın en doğusuyla Gökçeada’nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi.” Şıklar ise “A: Çorum, B Yozgat:, C: Sivas: D: Tokat” şeklinde..

22:34 itibariyle reklam arasında olan programdaki yarışmacının ne cevap verdiği ve cevabının doğru olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Ancak bir şey kesin ki kazanması halinde programdan en çok para alan isim olacak. Yine de işi oldukça zor. İstatistikler de bu konuda söylemlerimizi destekliyor.

Ne yazık ki beklenen olmadı. D şıkkı Tokat seçeneğini söyleyen yarışmacı, doğru cevap olan Çorum’u veremediği için para ödülünü kazanamadı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki final sorusu bugüne kadar defalarca açıldı. Ne yazık ki sadece iki yarışmacı finaldeki bu zor soruları doğru cevapladı. İlki İstiklal Marşı sorusunu bilerek yarışmanın finalini kazanan ilk isim unvanını kazanan Arda Ayten olmuştu. Yalnızca birkaç ay önce de Rabia Birsen Göğercin 1 TL değerindeki ödülü aldı.

Peki sizin cevabınız ne? Çorum, Yozgat, Sivas ve Tokat seçeneklerinden hangisini seçerdiniz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu