Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 Aşırı Isınma Sorununu Çözmek İçin Güncelleme Aldı!

Uzun zamandır ısınma sorunları ile gündeme gelen OnePlus 9 nihayet kullanıcılarını duydu ve bu sorunu çözmek için güncelleme aldı.

Günümüzde akıllı telefonların en büyük sorunlarından bir tanesi ısınma problemi olarak karşımıza çıkıyor. Genellikle oyun oynanan telefonlarda sıkça karşılaşılan bu sorun bazen bataryaların aşırı ısınmasına ve hatta telefonların patlamasına yol açabiliyor. Daha önce hem TV kanalların da hem de gazete haberlerinde patlayan telefonların insanlara ciddi şekilde zarar verdiğine şahit olduk. Telefon üreticileri bu konuda ne kadar önlem alsa da ne yazık ki telefonların bataryasının ısınmasının önüne geçemiyorlar. Uzun bir süredir OnePlus 9 için de ısınma problemi gündeme geliyordu. Şirket nihayet yayınladığı güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırdı. OnePlus çalışyor.

Duyurulduğu günden bu yana adeta peynir ekmek gibi satan telefon modeli uzun zamandır ısınma problemleri ile forum sitelerinde adından söz ettiriyordu. Şirket yetkilileri kullanıcıların serzenişlerini duymuş olacak ki belirtilen telefon modeli için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme özellikle ısınma sorununu çözüme kavuşturmak için geliştirildi.

OnePlus 9
OnePlus 9

OnePlus 9 Artık Isınmayacak

Özellikle resim ve video çekerken aşırı ısınmalara yol açan telefon modeli bu işlemler esnasında ısınma uyarısı veriyor ve kamerayı engelliyordu. Şirket çok geçmeden sorun üzerinde çalışmaya koyuldu ve nihayet hatayı gideren güncelleme yayınlandı. v11.2.3.3 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme düşük bir dosya boyutuna sahip olurken ısınma sorununu da ortadan kaldırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu