Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerWhatsApp

WhatsApp Durum İçin Sesli Mesaj Paylaşma Özelliği Geliyor

WhatsApp yeni özellilker duyurmayı sürdürüyor. Yeni sızıntılara bakılırsa WhatsApp Durum Mesajlarında sesli içerikler paylaşılabilecek.

WhatsApp, Snapchat ve Instagram’ın ardından 2017 yılında hikaye paylaşma özelliğini duyurdu. Kullanıcıların kısa süre içerisinde benimsediği bu işlev her geçen yıl geliştirildi. Kullanıcılar daha sonra burada metinden oluşan durumlar da paylaşmaya başladı. Yeni bir rapora göre WhastApp Durum için sesli notlar özelliği de geliştiriliyor.

WhatsApp Durum Kısmında Sesli Mesaj Paylaşımı

WhatsApp Beta’nın Android 2.22.16.3 versiyonunda yeni bir özellik keşfedildi. Yeni özellikle birlikte şirket sesli not ya da mesajların durum kısmında paylaşılmasına izin verecek.

Ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere, durum sayfasında sesli notlar paylaşmak için yeni bir simge bulunuyor. Buraya tıklanarak mevcut bir ses dosyası WhastApp durumda paylaşılabilecek. Kullanıcılar muhtemelen buradan kayıt da oluşturabilecek.

Sesli mesaj, durumlara yüklenen diğer videolar ve fotoğraflarda olduğu gibi uçtan uca şifrelenecek ve yalnızca durumunuz için gizlilik ayarlarınızda seçtiğiniz kişilerle paylaşılacak.

Öte yandan WhatsApp bir süre önce kullanıma sunduğu emoji ile mesaj tepki işlevini şimdi genişletiyor. Son güncelleme öncesinde mesajlara sadece altı emoji ile tepki verilebiliyordu. WhatsApp şimdi bu emojilerin yanında “+” simgesini ekledi. Burası seçilerek tüm emojilere ulaşmak mümkün. Bu işlev WhatsApp’ın Android ve iOS sürümlerinin son beta versiyonunda kullanıma açıldı. Çok yakında yayınlanacak bir güncelleme ile herkes bu özellikten yararlanabilecek. Dilerseniz uygulama mağazasına giriş yaparak WhatsApp’ın güncelleme durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu