Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A51 kamera yapısı ile yine farklı

Samsung Galaxy A50’nin başarısını bir üst seviyeye çıkartacak olan Samsung Galaxy A51 farklı kamera tasarımı ile karşımıza çıktı. İşte yeni kamera tasarımı…

Güney Koreli üretici Samsung orta segment pazarında en başarılı olduğu Galaxy J serisini sildi ve yola Galaxy A serisi ile devam etme kararı aldı. Bu yıl tanıtılan Galaxy A50 serisinin başarısını bir üst segmente taşıyacak olan Samsung Galaxy A51 bugün anakart tasarımı ile karşımızda. Görünen o ki; Samsung yeni bir kamera düzenine geçiş yapacak. Peki yeni tasarım nasıl mı olacak? İşte cevabı.

Gördüğünüz üzere kamera yapısının L şeklinde olacağı buradan anlaşılıyor. Bununla birlikte hemen üstte bulunan deliğin de beşinci bir kamera değil; flaş ışığı için ayrılmış bir yer olduğunu belirtelim. Gelen ilk bilgilere göre Samsung üçlü kamera düzeninden dörtlü kamera düzenine geçiş yapıyor. Peki kameralar bize ne sunacak?

  • 48 megapiksel ana
  • 12 megapiksel geniş açı
  • 12 megapiksel telefoto
  • 5 megapiksel derinlik sensörü bokeh kamerası

Sızan diğer bilgilere göre 6,5 inç Super AMOLED ekran, Samsung üretimi Exynos 9611 yonga seti ve 4GB RAM telefonda olacak diğer detaylar olarak belirtiliyor. Android 10 işletim sistemi telefonda kutu içinden çıktığında olacak yeniliklerden. Ön kamera ise Samsung tarafında geliştirilen 32 megapiksel selfie kamerası ile gelecek.

Editörün Yorumu:

Yeni ne var derseniz Android 10 işletim sistemi ve dördüncü kamera diyeceğiz… Bakalım Samsung bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu