Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 12 İçin Hazır Olun! Redmi’nin Durmaya Niyeti Yok

Redmi Note 11 serisinin Türkiye’ye girişini sabırsızlıkla beklerken çok uzaklarda Redmi Note 12 hakkında ilk sızıntılar başladı bile.

Redmi çok yakında Çin’de K50 serisini piyasaya sürecek. Çinli şirketin gündeminde ayrıca Redmi Note 11E Pro ve Redmi 10A modelleri de var. Özellikle Redmi K50 serisi merakla beklenedursun, Çin’deki sertifika sürecinde sürpriz bir Redmi akıllı telefon ortaya çıktı. 22041219C model numarasına sahip bilinmeyen bir  Redmi telefon için onay süreci başlamış görünüyor. Xiaomiui sitesine göre bu telefon Redmi Note 12 serisinin bir parçası olacak.

Redmi Note 11 serisinin küresel duyurusu yakın zamanda yapıldı ve henüz birçok ülkede satışa sunulmuş değiller. Dolayısıyla Redmi Note12 de nereden çıktı diyebiliriz. Fakat Redmi Note 11’in Çin’de beş ay önce tanıtıldığının altını çizelim. Üstelik telefonların onay süreci en az 2-3 ay sürmekte. Dolayısıyla yılın ikinci çeyreğinde nisan ya da mayıs ayında Note 12 serisinin tanıtılması pek de sürpriz olmayacaktır.

3C sertifikası, cihazın 22,5W hızlı kablolu şarj ile geleceğini ortaya koyuyor ve bundan cihazın uygun fiyatlı bir akıllı telefon olacağına dair bir ipucu alıyoruz. 5G ağları destekleyecek telefona MediaTek üretimi bir işlemci güç verecek.

Redmi Note 12’nin yazılım birimi Android 12 tabanlı MIUI 13’ten oluşacak. Özellikle kamera ve ekran tarafında daha iddialı bir noktaya getirilmesi beklediğimiz seride Note 12 Pro, Note 12 Pro+ ve Note 12S gibi modeller yer almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu