AppleBilgisayarGüncel Teknoloji Haberleri

Apple Yeni Mac Modelleri İçin Tarih Verdi: Korkunç Hızlı

Apple, yeni Mac modelleri için 30 Ekim tarihini verdi. Etkinliklte yeni bir iMac ve MacBook Pro'ların tanıtılması bekleniyor.

Apple, önümüzdeki pazartesi günü, yani 30 Ekim’de bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Açıklanan tarih Cadılar Bayramı’nden sadece bir gün önce ve Apple görünüşe bakılırsa sloganı belirlerken bu özel güne bir atıfta bulunuyor: “Korkunç hızlı”. Paylaşılan görsel ve beklentiler Apple cephesinden yeni Mac modellerinin geleceğini gösteriyor.

Apple Yeni Mac Modellerini Duyuruyor

Apple’ın yayınladığı tanıtım afişinde siyah arka plan üzerinde Mac Finder simgesini taklit eden bir Apple logosu var. Bu nedenle etkinlikte yeni Mac’lerin tanıtımını bekleyebiliriz. Apple’ın gerçekleştireceği çevrimiçi etkinlik son yıllarda olduğu gibi yine canlı olmayacak.

Yeni Mac’lerin yeni işlemcilere sahip olması bekleniyor, ancak radikal tasarım değişiklikleri ihtimal dahilinde görülmüyor. Son iddialara göre bilgisayarların ekranlarda bazı yükseltmeler olacak. Etkinliğin odak noktası 13 inç MacBook Pro, 14 inç MacBook Pro ve 16 inç MacBook Pro modelleri olacak. Etkinlikte ayrıca 24 inç ekranlı iMac modelinin yenilenmesi bekleniyor.

Merak edilen konulardan biri Apple’ın yeni nesil M3 çipini duyurup duyurmayacağı. Yeni iMac’in ilk olarak WWDC 2022’de tanıtılan M2 çipinden güç alması bekleniyor. Ancak “Korkutucu hızlı” sloganı, daha çarpıcı yükseltmelerin yani M3 serisi çiplerin yolda olduğunu gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu