Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

Resmileşti! realme Q2 serisi çıkış tarihi belli oldu!

Son zamanların bomba şirketi realme Q2 serisi çıkış tarihi için resmi duyurusunu yaptı! Bomba gibi yeni cihazlar geliyor!

Geçen ay realme‘nin 13 Ekim’de Q2 serisi akıllı telefonlarını açıklayacağına dair söylentiler oldukça fazlaydı. Şimdilerde realme Q2 serisi çıkış tarihi için resmi Weibo hesabı tarafından duyuru yayınladı. Lansman etkinliğinin Çin’de 10:00’da başlayacağını (02:00 UTC) ortaya koyan bir görüntü yayınlandı.

Q2 serisi iki akıllı telefon içeriyor: Q2 ve Q2 Pro. realme, bu telefonlardan herhangi birinin özelliklerini henüz açıklamadı ancak Çinli telefon üreticisi tarafından Weibo’da paylaşılan poster, Q2 ikilisinin Android 11 tabanlı realme UI 2.0 ile geleceğini öne sürüyor. Bu durum geçen ay bir realme yöneticisi tarafından duyurulan bir şey.

Q2 ikilisinin resmi teknik özelliklerinin tamamına henüz sahip olmasak da, Pro olmayan modelin 48 MP birincil kamera ile geleceğini ve üzerinde “Dare To Leap” yazan deri bir arka panele sahip olacağını biliyoruz. Aşağıda bulunan görselden de arka kapağın deri kaplı bir yüzeye sahip olduğunu az da olsa anlayabiliyoruz.

Firma lansman etkinliğine sayılı günler kalmasına rağmen teknik özellikler konusunda ser verip sır vermiyor. Küçük bir umutla, lansmandan kısa süre önce özelliklerin biraz daha şekilleneceğini düşünmekteyiz. Ancak lansman günü tanıtım sırasında tüm özelliklere en ince detaylarına kadar sahip olacağız! Bu nedenle sabırlı olmakta fayda var!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu