Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 50 MP Kameraya Sahip Uygun Fiyatlı Bir Telefon Duyurmaya Hazırlanıyor

Son gelişmelere bakılırsa Xiaomi 50 MP ana kameraya sahip yeni bir telefon hazırlıyor. 33 watt hızlı şarj destekli telefona göz atalım.

Xiaomi’nin hem kendi hem de alt markaları aracılığıyla duyurduğu ya da duyuracağı telefonları akılda tutmak bir hayli zorlaştı. Model adlarının birbirine benzemesi, bir telefonun başka bir ülkede farklı bir isimlendirme altında satışa sunulması derken Xiaomi akıllı telefon dünyasında liderliğe adım adım ilerliyor. Xiaomi’yi liderliğe götüren bu yolda fiyat / performans dengesinin sağlandığı telefonlar büyük rol oynuyor. Son gelişmelere bakılırsa bu yönde bir telefon daha duyurmaya hazırlanıyor. Xiaomi ‘nin 50 MP çözünürlüklü ana kameraya sahip olacak telefonu hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Şimdi bunlara göz atalım.

Yakın zamanda tanıtılan 50 megapiksel arka kameralı Redmi 10 modeli.
Yakın zamanda tanıtılan 50 megapiksel arka kameralı Redmi 10 modeli.

Sertifika bilgilerine göre bu telefon K16A model numarasına sahip olup 5G ağları destekleyecek. Telefonun ortaya çıkan bir diğer özelliği ise 33 watt hızlı şarj desteği. Xiaomi’nin 33 watt hızlı şarj desteğini artık giriş ve bazı orta segment telefonlarda yer verdiğini hatırlatalım.

MediaTek Dimensity serisi bir işlemciden güç alacak 5G destekli telefonda ana kameranın 50 megapiksel çözünürlüğünde olacağı bildirildi. Yüksek yenileme hızına sahip ekran ve ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera telefona dair aktarılan diğer önemli bilgiler.

Söz konusu telefonun Redmi ya da POCO markalarının bir parçası olması bekleniyor. Şu an için sertifika bilgilerinde karşımıza çıkan telefon çok yakında gerçekleşecek sızıntılarla birlikte ete kemiğe bürünecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu