Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Xperia 9 Sony’nin resmi sitesinde sızdı!

Sony’nin yeni orta segment telefonu Xperia 9 sızdı. Sony, orta segmente yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor. Peki, Sony bu yıl başarılı olabilir mi?

Japon teknoloji devi Sony, son 3-4 yıldır telefon pazarında umduğunu bulamıyor. LG ile aynı kaderi paylaşan Sony, bu yıl hem üst segment hem de orta segmentte boy gösterecek yeni telefonları ile karşımıza çıkacak. Uygun fiyat politikası izleyerek rakiplerine karşı bu alanda üstünlük sağlayacak olan Sony‘nin, yeni orta segment oyuncusu bugün kendi sitesinde ortaya çıktı.

Xperia 9 olarak isimlendirilecek olan bu model, gri, lacivert, sarı ve kırmızı renk seçenekleri ile gelecek.  Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765 yonga setinden alacak olan telefonun arka bölümünde üç adet kamera yer alacak. Bu kameraların 64 Megapiksel + 12 Megapiksel + 2 Megapiksel ToF sensörü şeklinde konumlandırılması bekleniyor.

Ön tarafta ise tek kamera kurulumu bulunacak. Sony, tasarım konusunda Çinli rakiplerinden hiçbir şey öğrenememiş olacak ki bu modelde neredeyse bir parmak kalınlığında üst çerçeveye yer verecek. Umarız bu sızıntı doğru değildir ve 2020 yılına yakışmayan bu ekran/kasa oranı bu modelde kullanılmaz.

Xperia 9

Sony, yeni telefonlarını MWC 2020 etkinliğinde sergileyecekti. Ancak korona virüsünden dolayı geç de olsa MWC 20 etkinliği iptal edilmişti. Muhtemelen Sony, yeni telefonlarını tanıtmak için YouTube üzerinden canlı yayın başlatacak ve yeni ürünlerini bu etkinlikte tanıtacak. Şubat sonu düzenlenmesini beklediğimiz etkinlikte bakalım bizleri şaşırtacak ürünler Sony‘nin elinden çıkacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu