Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 Apple Watch’a Rakip Olabilir mi?

Xiaomi’nin yeni bilekliği Xiaomi Mi Band 6 için iddia edilen özellikler çok ses getirecek. Xiaomi, durduk yere Apple Watch’a rakip olabilir.

Xiaomi’nin uygun fiyatlı bilekliği Mi Band, çıkardığı her yeni modeli ile rakip tanımamaya devam ediyor. Fiyat/performans konusunda rakipsiz olan Mi Band’in yeni modeli ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Xiaomi Mi Band 6 modelinin özellikleri netleşmeye başladı. Görünüşe göre Çinli teknoloji devi Apple Watch’a rakip olacak.

Xiaomi Mi Band 6 herkesi şaşırtacak

Aktarılan bilgilere göre yeni modelde Amazon Alexa desteği olacak. Amazon Alex’a sayesinde sesli komutlarınız ile destekli cihazlarınızı bileğinizden yönetebileceksiniz. Apple Watch Series 6 ile gelen SpO 2 yani kandaki oksijen miktarını ölçme özelliği de Xiaomi’nin bilekliğine gelecek.

 

Son sızıntıya göre akıllı bileklikte 308 adet farklı bildirim olacak. Bu bildirimler için ekran boyutunun enine doğru büyüyeceği söyleniyor. Ayrıca bileklikte spor modlarına daha fazla ağırlık verilecek. Bu sayede tam bir fitness bilekliği haline gelecek. Fiyat konusunda Xiaomi‘nin yine uygun bir fiyat izleyeceği söyleniyor. Muhtemelen yeni model söylendiği gibi daha büyük ekranlı gelirse fiyatı maksimumda 69 dolar bandında olur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu