AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple AirPods Serisi Gelecekte Bir İşitme Cihazı da Olabilecek!

Raporlara göre, şirketin öne çıkan kulaklıklarından Apple AirPods serisi, önümüzdeki üretimlerde yeni teknolojilere sahip olabilir.

Kulak içi kulaklıklar gibi ses aksesuarların gelişim çizgisi daha güçlü bir işlev kazanıyor. Wall Street Journal’da Apple’ın AirPods serisi hakkında yeni raporlar ortaya çıkarıldı. Cupertino devinin vücut sıcaklık ölçümleri yapabilen, vücut duruşunu değerlendirebilen ve hatta işitme bozukluğu olanlar için bir işitme cihazı işlevi görmek için Apple Watch ile senkronize olabilen bir Apple AirPods geliştiriyor olabileceği ortaya çıktı.

Apple AirPods Bir İşitme Cihazı da Olabilecek!

WSJ’den gelen rapora göre, yeni AirPods’un prototipi, vücudun sıcaklığını kulaklığın içinden ölçeceğini gösteriyor. Ayrıca, kulak içi sıcaklık sensörlerinin Apple Watch Series 8’deki sıcaklık sensörü ile senkronize olması da bekleniyor.

Cihaz ayrıca işitme cihazı olarak çalışan yeni özelliği, bazı işitme güçlüğü çekenlere yardımcı olabilir. Temel AirPods şu anlık, gelişmiş ses netliği ve hacmi için mikrofonlar, amplifikatörler ve gerekli işlemciden oluşuyor.

AirPods 3

Bununla birlikte, yeni tasarımların ses amplifikasyonuna başka bir yoldan mı yaklaşacağı yoksa sadece mevcut ses artırım özelliklerinin bir geliştirmesi mi olacak belli değil. Daha da önemlisi, bu teknolojileri barındıracak modelin pil ömrü, bir işitme cihazı da olabilecek ise muazzam şekilde iyileştirilmelidir.

Söylentilerde olan bu AirPods’un gerçekten piyasaya çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Apple’dan konu ile ilgili henüz bir doğrulama şu anlık gelmedi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu