Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler geldi

Henüz erken olduğunun farkındayız ancak Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler geldi. Samsung’un bir sonraki Note serisi telefonu hakkında bu defa Apple ürünlerine ilişkin aktardığı isabetli haberlerle bilinen KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo önemli bir gelişmeyi duyurdu. Kuo’ya göre parmak izi tarayıcısı Galaxy Note 9 modelinde ekran altında yer alacak. Söz konusu teknolojisi Galaxy S8, Galaxy Note 8 ve iPhone X modelleri için sıkça dile getirilse de, üreticiler parmak izi tarayıcısını ekrana gömülü biçimde henüz verimli çalıştırmayı başaramadı.

Galaxy Note 9 hakkında son gelişmeler

Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre gelecek yıla kadar teknoloji verimli bir şekilde çalışacak ve Galaxy Note 9’da kullanıma sunulacak. Bu işlem tamamlanırsa kullanıcılar parmaklarını ekranın belirli bir bölümünü yerleştirip telefonun kilidini açabilecek.

Ekrana gömülü optik parmak izi sensörü Galaxy S9’da kullanılmayacak mı? Samsung LSI ve BeyondEyes firmaları bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan Samsung, Galaxy S9 ve S9+ için yazılım geliştirme sürecini başlatmış durumda. Netice olarak; optik parmak izi sensörünün şubat ya da mart ayında tanıtılacak yeni Galaxy S serisi telefonlara kullanılıp kullanılmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu