Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Akıllı Gözlükler Teknoloji ve Modayı Bir Arada Sunuyor

Çinli teknoloji devi Huawei, akıllı gözlükler serisi ile HarmonyOS sistemini birleştirerek sektöre yenilik getirecek. İşte detaylar.

Teknolojinin önde gelen isimlerinden Huawei, yeni akıllı gözlükler ile piyasaya büyük ses getirdi. Huawei Smart Glasses olarak tanıtılan gözlük, bir dizi yeniliği ve HarmonyOS desteği ile önceki akıllı gözlüklere göre büyük farklılık getiriyor.

Huawei Akıllı Gözlükler, Görüşümüzü Farklı Bir Boyuta Getirecek

Çıkarılabilir ön çerçeve tasarımına sahip olan bu gözlük serisi, üç klasik çerçeve türü ile piyasaya sürüldü. Klasik, Şık Pilot ve Retro Yuvarlak tasarımlarını içeren seri, renk seçimlerini de kapsıyor. Tasarım açısından kompakt ve sade bir izlenim veren akıllı gözlük, ses desteğine de sahip. Gözlük, IP4X su geçirmezlik sertifikası ile yağmurda da kullanılabiliyor.

Huawei Akıllı Gözlükler

Bu yeni gözlükler, kulak kısmında 128 mm² geniş genliğe sahip yüksek tanımlı stereo hoparlör kullanıyor. Ayrıca dışarıya olan ses sızıntısını ve rüzgar gibi gürültüleri engellemek için bir dizi teknoloji de gözlükte kullanılmış durumda.

Huawei Akıllı Gözlükler

En çok dikkat çeken özellik iste gözlüğün HarmonyOS desteği ile donatılmış olmasıdır. Gözlükler, iki cihazın aynı anda bağlanmasını, birden fazla cihazın tek tuşla değiştirilmesini ve görselleştirilmiş akıllı bağlantıyı destekliyor. Ayrıca telefondan gelen kısa mesajları, program ve takvim bilgilerini de görsel olarak sunabiliyor. Gözlüğe çift dokunarak bir müziği durdurabilir veya başlatmak da mümkün. Ayrıca uzun süreli basım ile bir çağrı da reddedilebilir.

Huawei Akıllı Gözlükler

Ek olarak akıllı gözlük, sağlığa da önem veriyor. Kambur gibi pozisyonlarda durulduğu zaman gözlük ekrana duruşunuzu düzeltmeniz için bir uyarı mesajı gösteriyor. Bu yeni gözlük, şarj edildiğinde 16 saate kadar kapsamlı kullanım sunuyor. Manyetik şarj mekanizmasına sahip olan gözlük, 10 dakikalık şarj ile 80 dakikaya kadar müzik keyfi sunuyor. Akıllı gözlüklerin, optik lens versiyonu 266$ ve güneş gözlüğü olan versiyonu 298$’dan piyasaya sürüldü. Huawei ve yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu