Konsol OyunlarıOyun HaberleriPC Oyunları

The Last of Us 2 Remastered: En Gerçekçi Oyun Olacak!

Sony ve Naughty Dog tarafından ortak olarak geliştirilen The Last of Us 2 Remastered oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

The Last of Us 2 Remastered oyununu çoğu oyuncu dört gözle bekliyor. Part 1 oyunu ile gönüllerde taht kuran oyunun devamı için yeni bilgiler ortaya atıldı. Naughty Dog çalışanı tarafından ortaya atılan iddiaya göre roguelike tarzı hayatta kalma modu olan No Return ile 12 farklı roguelike seviyesi bulunuyor. Yapay zeka ve diyaloglar tarafından test edilen bu seviyelerle oyun daha gerçekçi görünecek.

The Last of Us 2 Remastered, ‘No Return’ Modu 12 Farklı Seviye ile Gelecek

19 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5 için piyasaya sürülecek efsanevi oyun için PS4 sahipleri ilk oyunun üzerine 10 dolar ekleyerek yeni oyunu satın alabilecekler.

PS5 geliştirmeleri
PS5 konsolu için tasarlanan The Last of Us Part II Remastered, orijinal PS4 oyununu geliştirir:
• Bir dizi grafik iyileştirme, güzel ama tehlikeli dünyaya hayat veriyor.
• Görsel performans artık Aslına Uygunluk Modunda 4K’da yayınlanıyor.
• İyileştirilmiş yükleme süreleri daha hızlı bir şekilde harekete geçmenizi sağlar.
• Tam DualSense kablosuz denetleyici entegrasyonu.

No Return – Rogue benzeri bir Hayatta Kalma Modu
Tamamen yeni bir mod aracılığıyla The Last of Us Part II’nin derin dövüşünü deneyimleyin! Bir dizi rastgele karşılaşmada yolunuzu seçerken her koşuda mümkün olduğu kadar uzun süre hayatta kalın. Her biri benzersiz oynanış özelliklerine sahip, bazıları The Last of Us serisinde daha önce hiç oynanamayan, kilidi açılabilir farklı karakterlerle oynayın. Bölüm II’deki çeşitli zorluklarda farklı düşmanlar ve unutulmaz yerler yer alıyor ve bunların tümü gergin bölüm sonu canavarı savaşlarıyla sonuçlanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu