AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMacBookMobirollerTeknoloji

Yeni MacBook Pro Bu Özellik ile Gelse Ortalık Karışır

Apple’ın yeni MacBook Pro modelleri hakkında konseptler yayınlanmaya başlandı. Bu konsept herkesi heyecanlandıracak türden.

Apple’ın Ekim ayında Apple M2 yonga setine sahip olan yeni MacBook Pro modellerini tanıtacağı uzun zamandır konuşuluyor. Tasarımsal açıdan büyük bir yeniliğe gidecek olan Apple’ın bu modelinde özellikle video düzenleme için MacBook’u tercih edenleri sevindirecek özelliklere yer vermesi bekleniyor. Bugün ise konseptleri ile ünlü olan LetsGoDigital yeni modeller hakkında sevindiren konseptlerini yayınladı.

Yeni MacBook Pro Apple Pencil ile bir başka görünüyor

Bildiğiniz gibi Touch Bar adı verilen özellik MacBook kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. LetsGoDigital’in yeni konseptinde Touch Bar bölümünün küçüleceği ve Apple Pencil’ı koymak için bir bölümün olacağı görünüyor. Dokunmatik ekran olayına girmeyeceğini düşündüğümüz Apple, eğer bir çözümünü bulur ve Apple Pencil’ı MacBook’lara entegre etmeyi başarırsa sektörde yeni bir devir başlar.

Yeni MacBook Pro

Ancak Apple’ın Apple Pencil için iPad Pro çözümü bulunuyor. Tasarımcıların bayılarak kullandığı Apple Pencil destekli iPad Pro’ları Apple’ın ikinci plana itmeyeceğini düşünüyoruz. Bu yüzden Apple Pencil destekli Mac’lerin gelme ihtimali çok düşük diyebiliriz.

Fiyat konsunda özellikle Türkiye’de Windows PC’lerden daha uyguna satılarak pazar payında büyük artış yaşayan MacBook’ların önümüzdeki yıl biraz daha pahalınacağını düşünüyoruz. Özellikle Macbook Pro modellerinin Apple M2 işlemci ve yenilenmiş tasarım ile gelecek olması fiyatların artırılmasında büyük rol oynayacak. RAM tarafında ise 64 GB’a kadar destek vereceğini umduğumuz yeni modeller bakalım LetsGoDigital’in dediği gibi Apple Pencil desteği ile gelip farkını ortaya koyabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu