Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Ring Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung'un Galaxy S24 serisiyle birlikte ön tanıtımını yaptığı Galaxy Ring akıllı yüzüğünün resmi tanıtım tarihi belirlendi.

Samsung, 17 Ocak tarihinde yaptığı Galaxy Unpacked etkinliğinde S24 serisini tanıtmıştı. Bu lansman esnasında yeni akıllı yüzüğü Galaxy Ring modelinin de ön gösterimi gerçekleşti. O günden bu yana Galaxy Ring akıllı yüzüğünün resmi tanıtım tarihinin ne zaman yapılacağı merak konusuydu. Sonunda Samsung‘a yakın kaynaklardan alınan raporlara  göre Galaxy Ring Temmuz ayının ikinci yarısında yapılacak olan Unpacked etkinliğinde duyurulacak. Bu Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 modelinin de resmiyet kazanması bekleniyor.

Samsung Galaxy Ring Tanıtım Tarihi Temmmuz Ayı Olarak İşaret Ediliyor

Galaxy Ring akıllı yüzüğünün işlevi konusunda hala çok farklı spekülasyonlar mevcut. EKG desteğine sahip olacak ve aynı zamanda kan basıncını da ölçebilecek. Bunun yanında NFC ödemelerini de Galaxy Ring ile yapabileceksiniz. Bu özellikler Samsung’un Galaxy Watch saatlerinde bulunsa da Ring modelinin özellikle gece uyurken takmak daha kolay olacağından talebin olacağı öngörülmekte. Şu an prototip aşamasında olan yüzüğün nisan, mayıs ayına seri üretime geçmesi bekleniyor ve sekiz farklı boyuta sahip olacak.

Giyilebilir teknoloji konusunda rakipleriyle sıkı bir yarış içerisinde olan Apple tarafından gelecek olası bir Ring için patent çalışmalarını hızlandırdı. Şu an akıllı yüzük pazarı 2016 yılında piyasaya sürülen Oura Ring tarafından dönüyor. Oura Ring’in 3. neslinde uyku takibi ve kalp atış hızı izleme özelliği bulunuyor fakat başarılı olamadı. Samsung ve Apple gibi teknoloji devlerinin bu pazarı değiştirebilecek gücü bulunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu