Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

Apple iPhone 14 Etkinliğini Kaydetmeye Başladı, İşte Muhtemel Fiyatlar

Yeni bir rapora göre Apple iPhone 14 etkinliği için kamera önüne geçmeye başladı. Etkiliğin kaydına başlanırken, telefonların fiyatı netleşiyor.

Aktarılan son gelişmelere bakılırsa Apple iPhone 14 serisi için gerçekleştireceği etkinliği kayıt altına almaya başladı. Seri üretim sürecine geçen iPhone 14 serisinin fiyat bilgisi de artık netleşiyor. Seride iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max şeklinde dört modelin yer alması bekleniyor.

Apple iPhone 14 Etkinliği Kaydetmeye Başladı

Apple’ın merak edilen telefon serisi için 13 Eylül tarihinde bir etkinlik gerçekleştirmesi bekleniyor. Telefonların nasıl bir görünüme sahip olacakları, teknik özellik detayları ve hatta fiyat ayrıntısı etkinliğe kısa bir süre kala neredeyse belli olmuş durumda.

Apple’ın her geçen yıl Pro ile standart modeller arasındaki donanım farkını açtığından daha önce söz ettik. Bu yıl görünüm noktasında da önemli bir fark olacak. iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’te artık çentik yerine iki adalı bir görünüm tercih edilecek. iPhone 14 ve mini modelin yerini alacak iPhone 14 Max’te ise çentik kullanımı sürecek.

iPhone 14 serisinde en çok fiyatların ne kadar olacağı merak ediliyor. Son rapora göre iPhone 14’te fiyatın iPhone 13 ile aynı tutulacağı, yani 799 $ olacağı bildirildi. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ise 1.099 $ ve 1.199 $’dan satışa sunulacak. Geçen yıla göre her modelde 100 dolar fiyat artışı gözleniyor. iPhone 14 Max yeni bir model olacağı için fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor. Fakat Apple bu telefonu fiyat noktasında iPhone 14 ile iPhone 14 Pro arasında konumlandıracak.

iPhone 14 Pro Büyük Çentikler ile Gelecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu