Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 Pro kamera yapısı resmen göründü! İşte yeni detaylar

Herkesin beklediği Huawei P40 Pro kamera tasarımı tarafında bize ne sunacak? Bugün ortaya çıkan görseller tüm detayları da ortaya koydu…

Huawei‘nin Mobil Dünya Kongresi sonrasında Mart ayında tanıtacağı yeni nesil P40 serisi ile ilgili birçok detayı sizlerle paylaştık ve yeni bilgilerde geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Bugün telefonun arka koruma kapak kılıfı resmen ortaya çıktı ve bununla birlikte de bir görsel paylaşıldı. Huawei P40 Pro kamera tarafında bize tasarımsal anlamda ne sunacak belli oldu.

Son günlerin popüler tasarımı arkada kare ya da dikdörtgen bir kamera yapısına sahip olacak telefonun beşli bir kamera düzenine sahip olacağı da kaynak tarafından resmen paylaşıldı. Görsel çok iyi olmasa da kameranın bazı detaylarını anlayabiliyoruz.

Huawei P40 Pro kamerası nasıl olacak?

Arkada beşli bir kamera olacak. En altta solda bulunan kare çerçeveli kameranın ise 10x optik (hybrit) zoom yeteneğine sahip bir kamera olacağı kesinleşen bilgiler arasında. Sağda ortada küçük kamera deliği ise tahmin edeceğiniz üzere ToF 3D tarama kamerası. Diğer üç kameradan solda ortada olanın ana kamera olacağını da biliyoruz. Diğer iki kameradan solda üstte köşede bulunan kameranın telefoto lens olması oldukça mantıklı. Sağda en altta köşedeki kameranın da geniş açı bir sensör olacağını tahmin ediyoruz.

ToF kamera yerine Huawei makro çekim lensi kullanır mı? Bunu da kısa bir süre içinde öğreneceğimizi düşünüyoruz. Buradaki en önemli soru ise P40 serisi Google uygulamaları kullanacak mı? Görünen o ki; kullanmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu