Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

HONOR X40 Serisi için Tarih Verildi!

Honor’un yeni canavarları Honor X40 serisi için tarih açıklandı. Peki, bu seri Android kullanıcılarına neler sunacak? İşte detaylar.

Huawei’den ayrıldıktan sonra yoluna tam gaz devam eden Honor, yeni telefonları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şirket bugün yayınladığı bir poster ile HONOR X40 serisi telefonların 15 Eylül’de Çin’de piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu yılki IFA 2022’de firma, en yeni telefonu HONOR 70 5G’nin yanı sıra MagicBook 14 2022’yi ve yakında piyasaya çıkacak MagicOS’u sergilemişti. Çinli dev şimdi de yeni canavarını salmaya hazırlanıyor.

Honor’un tanıtım afişindeki sloganı, ileri teknoloji donanımın gelecekteki ürünlerine güç vereceğini gösteriyor. Çin’in Honor Pazarlama Müdürü Jiang Hairong, dün dünya çapında HONOR X serisi cep telefonlarını kullanan insan sayısının 100 milyonu aştığını ve HONOR X serisi telefonunun dokuz yıllık dönüm noktası olduğunu açıkladı.

Raporlara göre Honor X40’ın en önemli satış noktası, kendi ürettiği OLED esnek kavisli ekranı olacak. Ayrıca HONOR X40 Max cihazının da standart bir LCD ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Son söylentiler, X40 Max’in çift arka kameraya ve 40W kablolu hızlı şarja sahip olacağını öne sürüyor.

Honor X40

HONOR X40’ın lens modülü, Huawei Mate Serisi telefonlarda görülen arka yıldız halkası tasarımından ilham alıyor. Bu tasarım hem işlevsel hem de estetik açıdan hoş olduğu için oldukça rağbet görüyor. Hatırlamak gerekirse; HONOR X40i de bu yılın başlarında piyasaya sürüldü.

Duyuru hakkında yorum yapan Çin, HONOR CMO’su Jiang Hairong; ”Honor X serisi telefonlarının yaklaşmakta olan dokuz yıllık dönüm noktası, kesinlikle size inanılmaz bir “parmaklarınızın ucunda” hissi verecektir.” ifadelerini kullandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu