Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Pro Devasal Bir Saat Olacak


Apple’ın yeni saati Apple Watch Pro hakkında bilgiler geldi. Bu saat büyük saat sevenlerin ilgi odağında kendini bulacak. İşte özellikleri.

Apple, yarın düzenleyeceği etkinlikte iPhone 14 serisini tanıtacak. Cupertinolu firma bu etkinlikte ayrıca yeni ürünlerini de tanıtacak. Firmanın merakla beklenen Apple Watch Pro modeli hakkında bugün yeni bilgiler geldi. Devasa Apple Watch Pro akıllı saatinin 900-1000 dolar arasında olduğu söyleniyor. Bu para için alıcılar sadece daha dayanıklı bir kasa ve daha büyük bir ekran alacaklar.

Etkinliğe sayılı saatler kala yeni programlanabilir düğmenin yanı sıra ekstrem sporlar için yeni kayışlar ve saat yüzleri. Apple’a yakınlığı ile bilinen Mark Gurman saatin yeni özelliklerini anlattı. Bloomberg’de çalışan Mark Gurman, kasanın sol tarafındaki aynı yeni düğmenin programlanabilir olacağını ve kullanıcıların neredeyse istedikleri her şeyi atayabileceklerini iddia ediyor. Örneğin, bir uygulamayı veya işlevi veya belirli bir antrenman türünü başlatmak.

Gurman ayrıca yeni saatin ekstrem sporlara uygun kendi kayışlarını ve spor aktivitesinin göstergeleri için benzersiz kadranları alacağını iddia ediyor. Aynı zamanda Gurman, daha önce Watch Pro’nun kayışlarının normal saatlerle uyumlu olmaya devam edeceğini, böylece yeni modelin alıcılarının koleksiyonlarından kayışları onunla kullanabileceklerini söyledi.

Apple Watch Pro

Apple Watch Pro’nun Apple’ın en premium saati olacağı kesin. Türkiye fiyatı 15.000 TL’yi bulacak olan bu saatin LTE ve GPS’li sürümleri der bulunacak gibi görünüyor. Bakalım bu büyük ekranlı saat sevilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu