Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P40 Pro, Asus Zenfone 6’ya benzeyebilir! İşte ilk görüntüler

Mate 30 serisinin tanıtım arifesinde Huawei P40 Pro cephesinden bilgilerle karşınızdayız. Amiral gemi segmentinde yaşanan rekabette her yıl daha iddialı bir konuma yükselen Huawei, Mate 30 Pro’da ekran ve kamera tarafında fark yaratmaya hazırlanıyor. Tasarım tarafındaki asıl değişim ise görünüşe bakılırsa P40 Pro modelinde olacak.

Huawei P40 Pro döndürebilir kamera ile gelebilir

Bugün ortaya çıkan bazı görüntüler, Çinli şirketin yeni bir telefon için patent başvurusu gerçekleştirdiğini gösterdi. Pek çok üretici mevcut rekabette tam ekran formunu en iyi şekilde sunabilmek için sürgülü ya da açılır kamera düzenlerini kullanıyor.

Asus Zenfone 6 ve Samsung Galaxy A80’de ise döndürülebilir başka bir ifadeyle arka kameraların ön kamera olarak kullanılmasını sağlayan bir yapı tercih edildi. Huawei iki nesildir P ve Mate serisinde çentikle yoluna devam etti, fakat P40 serisinde artık buna son vermeye hazırlanıyor.

Patent başvurusundan elde edilen görüntüler, P40 Pro’daki kamera yapısının Zenfone 6 ile birebir aynı olacağını gösterdi. Tabii Huawe’in tepe modelinde daha fazla kamera sensörü ve yardımcı donanımlar bulunuyor.

Huawei’in patent başvurusunda karşımıza çıkan yeni nesil tasarım anlayışı P40 serisi modellerde karşımıza çıkar mı bilmiyoruz. Fakat kamera tarafında önemli bir gelişim kaydeden Huawei’in bizce artık popülerliğini kaybeden çentikten vazgeçme dönemi geldi, hatta geçiyor bile.

Huawei P40 serisi modellerin bu tasarımla gelmesini ister misiniz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu