Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 9 Pro Tüm Özellikleri Belli Oldu, Piyasayı Sallayacak

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefonu OPPO Reno 9 Pro tüm özellikleriyle karşımıza çıktı. Detaylara göz atalım.

Akıllı telefon dediğimizde aklımıza gelen ilk markalardan olan OPPO, yeni akıllı telefon serisi OPPO Reno 9’u piyasaya sürmek için büyük hazırlıklarda. Akıllı telefon serisin amiral gemisi modeli OPPO Reno 9 Pro da TENAA üzerine çıkarak sunacağı özellikleri ortaya koydu.

OPPO Reno 9 Pro Özellikleri Belli Oldu

Kaynaktan gelen bilgilere göre akıllı telefon ön kısmında 6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 10-bit renk destekli bir AMOLED ekran taşıyacak. Bu ekran 120Hz yenileme hızını destekleyecek ve ön kısmında bir delikli kamera taşıyacak.Telefonun arka kısmında ise çift kamera sistemi yer alması bekleniyor. Akıllı telefonun üç renk seçeneğiyle de tanıtılacağı gözükmekte.

Telefona güç verecek olan Dimensity 8100-Max olduğu saptandı. 12GB ve 16GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri sisteme de eşlik edecek. Ancak bir sürpriz ile yalnızca 256GB veya 512GB seçenekleri yer alabilir.

Optik kısımda ise 50 Megapiksel birincil kamera ve 8 Megapiksel ikincil ultra-geniş açılı lens yer alacak. Önde ise 32 Megapiksel selfie lensinin yer alması bekleniyor. Bu güçlü optik sisteme MariSilicon ISP teknolojisi de destekte bulunacak.

OPPO Reno 9 Pro’nun ColorOS 13 tabanlı Android 13 işletim sistemi üzerinde işlem yapması bekleniyor. Telefon diğer üyelerle birlikte 24 Kasım’da tanıtılacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu