Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Google Pixel 4 Londra metrosunda ortaya çıktı! Yersen!

Bugün Londra metropsunda çekildiği iddia edilen ve sızdırılan bir görüntü ile Google Pixel 4 resmen görüntülenmiş oldu. Peki yeni telefon bize ne sunacak?

Akıllı telefon üreticilerinin son dönemde sızıntı bilgi ve görsel paylaştıklarını görüyoruz. Bunlar takdir edersiniz ki bir pazarlama stratejisi ve bizde gazeteciler olarak buna alet oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz gibi görünüyor. Bugün de Google’ın sızdırdığı bir görsel ile karşı karşıyayız. 9to5Google sitesinin paylaştığı görsele göre Google Pixel 4 Londra metrosunda “meraklı” bir kişi tarafından sızdırıldı.

"<yoastmark

Çok ilginçtir ki bu meraklı kişi paparazzi gibi fotoğraf çekiyor ama gidip telefona bakmıyor. Bunlar çok gördük ve göreceğiz. Telefonda en dikkat çeken kısım ise arkada bulunan kamera yapısı. Arkada yan yana iki kamera görüyoruz. Bununla birlikte ortada altta ise flaş ışığı var. Üstte daha küçük delikli bir kamera daha var ve bununda ToF kamera olabileceğini düşünüyoruz.

Yeni telefonlar bize ne sunacak bunu Ekim ayında yapılacak lansmanda öğreneceğiz. Huawei Mate 30 tanıtımı sonrasında yapılacak lansman sonrasında bu sefer daha geniş kapsamlı bir satış stratejisi ile satılacak telefonların ülkemiz pazarına giriş yapıp yapmayacağı halen belirsizliğini koruyor ama biz bu telefonların ülkemizde satılmayacağını düşünüyoruz. Zira Google Türkye‘nin bu yönde bir girişimi olmadığı da ortadaki gerçeklerden birisi. Oysaki Sony Türkiye‘yi başarıdan başarıya koşturan bir yöneticiye de sahipler!!!

Vivo Türkiye Genel Müdürü belli oldu! Adını dağlara yazdım müdür!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu