Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTablet

Samsung, Exynos Çipli Uygun Fiyatlı Bir Tablet Üzerinde Çalışıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Geeekbench testinde ortaya çıkan veriye göre Exynos çipine sahip uygun fiyatlı tablet hazırlıyor.

Samsung, A serisinden S serisine kadar birçok tablet modelleri piyasaya sürdü. A9 gibi uygun fiyatlı, S9 Ultra gibi amiral gemisi modeller ile farklı kullanıcı gruplarına yönelik ürünlerle karşımıza çıktı. Samsung hala tablet serisinin daha fazla modele ihtiyacı olduğunu düşünüyor ki uygun fiyatlı tablet ile sızıntı konumuz oldu.

Exynos Çipli ve Muhtemelen Uygun Fiyatlı Samsung Tablet Geliyor

Samsung‘un A serisi giriş seviyesi iken, S9 Fe gibi orta seviye modelleri bulunuyor. Fakat Samsung A9 serisi ile S9 FE arasına yeni bir tablet yetiştirmek istiyor. Geekbench’in veritabanında SM-P620 model numarasına sahip bir tablet tespit edildi ve bazı özellikleri ortaya çıktı. Tek çekirdekli CPU performans testinde 930, çok çekirdekli CPU performans testinde ise 1.843 puan aldı.

samsung uygun tablet

Samsung S9 Lite ve S8 Lite olarak adlandırılabilecek bu cihaz, Exynos 1280 işlemcisine sahip. Bu işlemci 2 tane yüksek , 6 adet güç tasarrufu çekirdeğine sahip. 4 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile gelecek. Yakında tanıtılması beklenen tabletin ülkemizde satışa çıkması çok yüksek ihtimal.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu