FacebookGüncel Teknoloji HaberleriInstagramTeknoloji

Facebook Ve Instagram İçin Gizleme Seçeneği Geliyor!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Facebook ve Instagram kullanıcılarına gönderileri için beğenme sayılarını gizleme seçeneğini sunuyor.

Günümüzün en popüler iki sosyal medya mecrası büyümeye devam ediyor. Yeni özellikler ile gün geçtikçe güçlenmeye ve büyümeye devam eden mecralar dikkat çekiyor. Bildiğiniz üzere Facebook ve Instagram‘da gönderi beğenileri ve yorumları gibi bazı alanlar yer alıyor. Günümüz de takipçisi ya da arkadaşı çok olan insanlar çeşitli reklamlar yaparak gelir elde ediyorlar. Hatta gönderi paylaşıp bazı kullanıcılar beğeni satın alıyor ve dışarıya karşı popülermiş gibi bir izlenim yansıtıyorlar. Gönderisi az beğenilen kullanıcılar için yeni bir özellik imdatlarına yetişiyor.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre her iki platforma da beğeni sayısını gizleme seçeneği gelecek. Kullanıcılar dilerlerse bu seçeneği aktif ederek kullanabilecekler.

Facebook
Facebook

Facebook Ve Instagram İçin Beğeni Sayısını Gizleme Seçeneği Geliyor

Popüler iki mecra yeni özellik ile daha da güçlenecek. Gönderileri az beğenilen kullanıcıların imdadına yetişen iki şirket onlara yepyeni bir özelliği deneyimleme fırsatı veriyor. Dileyen kullanıcılar gönderilerinin beğeni sayısını gizleyecek ve ne bir gönderiyi kaç kişinin beğendiği göstermek zorunda kalmayacaklar. Kullanıcılara sunulacak olan seçenekler eşliğinde kullanıcılar dilerlerse beğeni sayısını diğer insanlar ile paylaşacak dilerlerse de paylaşmayacaklar. Yani bu karar da tamamen özgür bir şekilde hareket edebilecekler. Bu tarz özellikler ile kullanıcılara kendi kararlarını aldıran uygulamalar ilerleyen günlerde yeni güncellemeler almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu