Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus ZenFone 8 Hiç Böyle Görülmedi!

Merakla beklenen Asus ZenFone 8 serisinin çıkışı Covid-19’a takıldı. Şirket geçtiğimiz günler de cihazın Hindistan lansmanını erteledi.

Daha önce de pek çok haberimiz de belirttiğimiz gibi Hindistan son bir kaç haftadır çok ciddi sorunlar yaşıyor. Covid-19 vakalarının patlak verdiği ülkede hayat durma noktasına geldi. Teknoloji dünyasının da payını aldığı salgında yeni ürünlerin tanıtımları ertelendi. Geçtiğimiz günler de Vivo ve Asus markalarına ek olarak 3 marka daha Hindistan lansmanını erteledi. Öte yandan Güney Koreli Samsung şirketi de MWC’ye online katılma kararı aldı. Bugün de Asus ZenFone 8 için yeni bir video yayınlandı. Video oldukça ilgi çekici görünüyor.

Bildiğiniz üzere şirket dün Avrupa’da ZenFone 8 serisini tanıttı. Önce Hindistan’da tanıtılması beklenen telefon Covid-19’a takılmış ve Avrupa’ya yönelmişti. Telefonun tanıtımı gerçekleştirildi.

"<yoastmark

Asus ZenFone 8 Tanıtıldı

Avrupa’da tanıtılan yeni telefon serisi için iki yeni video da kullanıcıların karşısına çıktı. Videolar da telefonun açılır kamerası, Snapdragon 888 yonga seti ve 5.000mAh batarya gibi öne çıkan özelliklere vurgu yapıldı. Hassas açı kontrolüne ve benzersiz bir panaroma çekimine izin veren motorlu bir mekanizmaya sahip olan cihaz, benzersiz kamera kurulumuna da dikkat çekiyor. Standart ve pro sürümleri yer alan telefonun standart sürümü 4.000mAh bataryaya sahip. 5.9 inç AMOLED 120Hz ekrana sahip olan telefon IP 68 serifikası ile suya ve toza dayanıklı olacak. 5G ve Wi-Fi 6E ağ bağlantısı ile karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu