Akıllı TelefonGenelHuaweiMobirollerTeknoloji

Ağustos İtibariyle Fiyat/Performans Odaklı En İyi 5 Huawei Telefon

Bu yeni listemizde sizler için fiyat performans odaklı en iyi 5 Huawei modelini listeledik. İşte Ağustos itibariyle en iyi 5 Huawei telefon.

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, ülkemizde yüksek satış rakamlarını sürdürmeye devam ediyor. Değişken kur sebebiyle tüketicilerin fiyat ve performans odaklı telefon arayışı da artıyor. Tüketicilerine karşı uygun fiyat politikasına sahip olan Huawei, fiyat ve performans odaklı telefonları ile öne çıkıyor ve bu segmentten sizler için seçim yaptık ve listeledik. İşte En iyi 5 Huawei Telefon.

Huawei P Smart 2021

Listemizin başında bulunan Huawei P Smart 2021, ismi gibi güncel bir telefon. Büyük ekran boyutu ve depolama alanı ile en çok tercih edilen modellerden birisi. Cihazın güncel satış fiyatı farklı web sitelerine bağlı olarak 3000 TL civarında.

Huawei P Smart 2021

Huawei P40 Lite

Listemizin ikinci sırasında bulunan Huawei P40 Lite, 2020 yılında piyasaya sürüldü. Sahip olduğu batarya ve işlemci ile fiyat performans açısından iyi işler çıkarıyor.  Cihaz, 3200 TL civarında bir satış etiketine sahip.

En İyi 5 Huawei Telefon

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite, üç kamerası ve 48 MP’lik kamera çözünürlüğü ile fotoğraflarda harikalar çıkarıyor. Güçlü işlemcisi, yüksek kapasiteli bataryası ve geniş ekran boyutu ile tam bir fiyat performans canavarı. Ülkemizde 3300 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Huawei P30 Lite ve Mate 20 Lite

Huawei P Smart Pro

2020 yılının başlarında piyasaya sürülen Huawei P Smart Pro, ismi gibi güçlü işlemcisi ile size profesyonellik sağlıyor. Fiyat ve performans açısından iyi işler çıkaran cihazın satış fiyatı, 3200 TL civarında.

Huawei P Smart Pro

Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T şık görünüşü, yüksek kapasiteli bataryası ve güçlü işlemcisi ile fiyat performans sevenleri üzmeyecek. Cihazın satış fiyatı 3999 TL civarında.

Huawei Nova 5T EMUI 11

Huawei telefonlar içeren listenin ilerleyen zamanlarda değişeceğini unutmayın çünkü Huawei gelecek yılda fiyat performans odaklı telefonları piyasaya sürme konusunda ısrarcı. Bu listedeki telefonlar ile herhangi bir program kullanır veya oyun oynarken hiçbir sorun yaşamayacaksınız. İlerleyen zamanlarda yeni telefon listeleri ile karşınıza çıkacağız. Beklemede kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu