Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftTeknoloji

Microsoft Surface Duo Nisan Güncellemesi Cihazı Bozdu

Firma tarafından piyasaya sürülen Microsoft Surface Duo sorun çıkarmaya devam ediyor. Nisan güncellemesi ile kullanıcılar bir çok sorun ile karşılaştı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında satışa sunulan akıllı telefon farklı tasarımı ile dikkat çekti. Çift ekranlı tasarımı ile satışa sunulan cihaz beklentileri karşılayamadı. Microsoft Surface Duo kullananlar bir çok sorun ile karşılaştı. Nisan Güncellemesini yapan kullanıcılar akıllı telefonlarında farklı sorunlar yaşadı.

Nisan güncellemesi güvenlik düzeltmeleri ve genel iyileştirmeler içeriyor. 2021.314.9x güncelleme sürümünü yükleyen kullanıcıların bir çoğu akıllı telefonlarının aniden kararması sorunu ile karşılaştı. Bazı kullanıcılar ise Kitap modunda siyah ekran görüntülemesine neden olan bir hata içerdiğinden bahsediyor. Güncellemeden sonra ekran kararmasının dışında cihazın donup kaldığı ve kamera sorunları ile karşılaşan kullanıcılarda oldu. Firma tarafından çözüm olarak ise Microsoft Launcher’ı yüklemelerini öneriyor.

Microsoft Surface Duo

Microsoft Surface Duo Teknik Özellikleri

Cihaz 5.6 inç büyüklüğünde iki adet OLED ekran ile geliyor. Ekranlar Gorilla Glass ile donatılmıştır. Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti bulunuyor. Cihazda 6 GB RAM ve 128 / 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Akıllı telefon 18W hızlı şarjı destekleyen 3.577 mAh bataryaya sahip. Cihazda 4K video kaydını destekleyen bir adet 11 Megapiksel kamera yer alıyor. Android 10 işletim sistemi yüklü olarak gelen cihaz ilerleyen dönemde güncelleme ile Android 11’e yükselecek. Cihazın en önemli özelliklerinden bir tanesi her iki ekranında iki farklı uygulamayı aynı anda kullanabiliyor olması.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu