Akıllı TelefonAndroidBlackBerryGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

BlackBerry Key2 Lite geliyor! Gel canım, gel…

Android ekosistemine geçiş yaptıktan sonra büyük bir değişim ve gelişim ortaya koyan BlackBerry yeni nesil telefonu BlackBerry Key2 ile birçok kullanıcının isteğini de karşılamış oldu. Key2 birçok kişi tarafından beklenen ve aranılan bir telefon oldu. Ülkemizde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından kullanılırken görüntülenen ilk nesil BlackBerry Key‘in satışları bir anda patladı ve telefon da şu anda yok satıyor. Bu ve buna benzer popülariteden yararlanmak isteyen BlackBerry ortaya çıkan bilgilere göre BlackBerry Key2 Lite üzerinde çalışıyor.

BlackBerry Key2 Lite özellikler ne olacak?

Mobil pazarın sızdırmacısı Even Blass tarafından sızdırılan bir görsel telefonun arka tarafının BlackBerry Key2 ile neredeyse aynı olacağını gösteriyor. Kamera çerçevesinin gold rengi ise telefonun farklılaştıran bir detay olmuş.

BlackBerry Key2 Lite
BlackBerry Key2 Lite

Telefonun teknik detayları ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ama BlackBerry Key2’de Snapdragon 660 yonga seti, 64GB/128GB Hafıza ve 6GB RAM kullanılmıştı. Bu noktada Snapdragon 450 serisi bir işlemci, 32GB Hafıza ve 4GB sistem belleği görebiliriz diye düşünüyoruz. Umarız BlackBerry Snapdragon 450 serisine düşmek yerine 12 nanometre üretim sürecine sahip MediaTek Helio P60 ile yola devam eder. Tüm detaylar için biraz daha beklememiz gerekiyor…

BlackBerry İki Yeni Akıllı Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu