AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Plus Şarj Konusunda Android Gibi!

iPhone 14 Plus modeli batarya konusunda bu sefer olmuş dedirtecek. Yeni gelen incelemeler bataryanın çok uzun dayandığını gösteriyor.

Apple’ın gizli silahı kendini göstermeye başladı. iPhone 14 Plus modelinin satışa sunulmasının ardından dış basından incelemeler gelmeye başladı. Aktarılan bilgilere göre bu telefon batarya konusunda Android gibi davranıyor. 203 gram ağırlığındaki bu modelin şarj konusunda 2 günü başarılı bir şekilde tamamladığı söyleniyor.

Hatta The Verge, tek şarj ile 3 günü bile tamamlayabildiğini belirtiyor. iPhone 14 alacağınıza biraz daha ücret ödeyerek hem daha büyük ekranlı hem de batarya konusunda oldukça başarılı olan iPhone 14 Plus’ı almak çok daha mantıklı olacak gibi görünüyor.

iPhone 13’ün işlemcisini grafik birimi tarafında bir tık geliştiren ve bunu iPhone 14’lerde kullanan Apple, görünüşe göre batarya konusunda da iyileştirmeler yapmış. Cupertinolu firmanın gizli silahı olarak gösterilen Plus model henüz Türkiye topraklarına giriş yapmadı. Ancak bu ay içerisinde Plus’ın da satışları ülkemizde başlayacak gibi görünüyor.

iPhone 14 Plus

iPhone 13 veya iPhone 14’ü satın almak yerine Plus modele yönlemek çok daha sağlıklı olacak. Apple’ın tutmayan mini serisini sonlandırıp odağını Plus modellere yöneltmesi oldukça sevindirici. Büyük ekran ve 2 gün dayanan batarya ile Apple’ın Android telefonların yolundan gitmesi biraz geç oldu diyebiliriz. Bu seri muhtemelen 2023 yılında iPhone 15 serisi ile de devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu