Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG katlanabilir ekran patenti ile yine beyin yaktı!

Bir süredir haberlerini yaptığımız LG katlanabilir ekran patenti bugün resmen ortaya çıktı. Peki yeni patent bize ne sunuyor? İşte detaylar…

Katlanabilir ekranlı telefonlar hayatımızda oldukça önemli bir noktaya gelecek gibi görünüyor. Katlanabilir ekranlı telefonlar Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold halen satışa sunulabilmiş değil ve katlanabilir ekranlı telefonların varlıkları da bir noktadan sonra sorgulanmaya başladı. Katlanabilir ekranlı telefonlara folyo şeklinde bükülebilen ekranların alternatif olduğu bir dönemde LG katlanabilir ekran patenti ile bu pazara farklı bir soluk getirmek istiyor. Peki yeni patent bize ne sunuyor?

LG, yeni patentinde Z-foldable adını verdiği yeni bir katlanma düzeni bizlere sunuyor. Üçe katlanan ekran ikili kullanıma izin vermiyor. Buda bu tasarımı ilginçleştiriyor. Zira bu kadar büyük bir ekranın günlük kullanımda bize ne sunacağı da tam bir muamma.

Moto RAZR 2019
Moto RAZR 2019

Katlanabilir ekranlı telefon tasarımları her geçen gün ilginçleşirken bu konuda en doğru tasarımı henüz tanıtılmayan Motorola Moto RAZR 2019 (2020) sunacak gibi görünüyor. Zira bu tasarım hem kapalı hem de açık kullanımda oldukça iyi bir izlenim ortaya koyuyor diye düşünüyoruz.

Katlanabilir ekranlı telefonların hangi noktaya gideceğini bilemiyoruz ama Şubat ayında tanıtılan katlanabilir ekranlı telefonlar 6 ay geçmesine rağmen pazara sunulamamışken bu donanımın geleceği de sorgulanmaya başladı.

Peki siz katlanabilir ekranlı telefonlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Alttaki kısımda yorumlarınızı bizlerle paylaşın…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu