Akıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiMeizuMobiroller

Meizu Watch Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Son dönemde birçok habere konu olan Meizu Watch akıllı saat artık resmi. Apple Watch’a benzeyen saatin fiyatına ve özelliklerine göz atalım.

Meizu, ilk akıllı saatini resmi olarak tanıttı. Meizu Watch tek parça 6000 serisi alüminyumdan oluşan bir kasaya sahip olup suya ve toza karşı dirençli bir yapıda karşımıza çıkıyor. Yanlarda kavisli bir yapıda olan akıllı saatin 1.78 inç (46mm) büyüklüğündeki ekranı Gorilla Glass dayanıklı hale getiriliyor. İnç başına 326 pikselin sığdırıldığı ekran AMOLED tabanlı.

Meizu Watch özellikleri

12nm üretim sürecine sahip tek çipli Qualcomm Wear 4100 platformu üzerine inşa edilen akıllı saatte Android tabanlı Flyme For Watch arayüzü kullanılıyor. Flyme For Watch, 60 Hz ekranda arayüzü daha yumuşak hale getirmek dahil olmak üzere 300’den fazla önemli değişiklik yapıyor. Akıllı saat için geliştirilen uygulama Android, iOS ve HarmonyOS işletim sistemleriyle uyumlu.

Meizu Watch

Meizu Watch, yerleşik bir SIM (eSIM) kart kullanıyor. Böylece kullanıcılar bir akıllı telefona bağlı olmadan cihazı tamamen özerk bir şekilde kullanabilir. Saatin kendisi mesaj ve aramalara yanıt verebiliyor. İlginç bir şekilde metal çerçeve üzerinde LTE modem anten şeritleri yok, ancak bu durum saatin sinyal alım kalitesini etkilemiyor. Cihazda ayrıca bir NFC modülü var ve bu sayede satın alım esnasında ve ulaşımda ödeme yapabilmekte.

Saat çevrimdışı olarak yalnızca 36 saat çalışıyor, ancak oldukça hızlı bir şekilde 45 dakikada şarj olmakta. Çin fiyatı 325 dolar açıklanan akıllı saatin küresel çapta ne zaman boy göstereceği açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu