Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo V21, Galaxy A52’nin Ciddi Bir Rakibi Olacak

Vivo V21 serisini hazırlıyor. Ortaya çıkan ilk görüntüler telefonun Galaxy A52 hatta A72’ye ciddi bir rakip olacağını gösteriyor.

Vivo , yakında 4G ve 5G ağları destekleyen orta segment için iddialı diyebileceğimiz bir akıllı telefon serisi duyuracak. Vivo V21 serisi altında hangi modellerin yer alacağı şu an için belirsizliğini korurken, gelen bilgiler V21’in özellikle Galaxy A52 karşısında ciddi bir rakip olacağını gösteriyor.

Vivo V21 Muhtemel Özellikleri

Telefonun ekran ve işlemci özellikleri henüz bilinmezken, panelin Full HD + çözünürlüklü olacağı kesin. İşlemci birimi de 4G ve 5G modele göre değişkenlik gösterecek. Birinde Snapdragon 732G yer alabilir.

Vivo’nun nisan ayı içerisinde resmiyet kazandıracağı telefonun arka bölümünde 64 megapiksel çözünürlüklü üç ya da dörtlü bir kamera paketi olacak. İlginç olan gelişme ise ana kameranın OIS özelliğine sahip olması. Açıkçası bu orta segment telefonlarda pek alışılagelmiş bir kamera özelliği değil. Galaxy A52’nin 64 megapiksel arka ana kamerasında OIS’in mevcut olduğunu hatırlatalım.

Vivo’nun hazırlamakta olduğu telefonu farklı kılan detay ise 44 megapikselllik ön kamera. Üstelik bu kamera da OIS özelliğini barındıracak. Bu noktada ön kamera özellikleriyle V21 rakipleri arasından sıyırılacak. Telefonda ayrıca 3 GB sanal bellek ile genişletilebilen 8 GB RAM bulunuyor. Dahili depolamanın en az 128GB olması bekleniyor.

Merak edilen ülkemizde resmi olarak operasyonlara başlayan Vivo’nun bu telefonu ülkemize getirip getirmeyeceği. Galaxy A52’nin Türkiye fiyatı 3.999 TL olarak açıklandı, fakat birkaç hafta geçti ve telefon hala satışa sunulmuş değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu