AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple AirPods 2 Başka Bahara Kaladı

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı Apple AirPods 2 başka bahara kaldı. Peki, tasarımı yenilenecek olan bu kulaklık ne zaman gelecek?

Apple kısa süre önce geçen hafta yeni bir iPhone 13, yeni iPad, iPad mini 6 ve yeni bir Apple Watch dahil olmak üzere bir dizi yeni ürününü piyasaya sürdü. Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple’ın 2021’in sonunda çoğunlukla yeni MacBook Pro’ları ve AirPod’ları piyasaya süreceğine ve 2022’de daha büyük yükseltmelere sahip ürünleri piyasaya süreceğine inanıyor. Apple AirPods görünüşe göre bu yıl gelmeyecek.

Apple AirPods 2 2022’de gelebilir

Apple yakınlığı ile bilinen Mark Gurman, en son Apple etkinliğinden ve yeni iPhone 13 serisine yapılan kademeli yükseltmelerden de bahsetti. Mark Gurman’a göre Apple’ın yeni ürünleri beklentilerin üzerine çok fazla çıkamasa da yine de kendi alanında çok ses getirecek. Gurman, ayrıca Apple’ın muhtemelen bu yıl içinde içinde güncellenmiş Apple Silicon işlemcilerin yeni AirPods’un ve MacBook Pro 16 inç’in tanıtılacağını ancak bu modellerin 2022’de satışta olacağını söylüyor.

Apple’ın 2022’de çeşitli ürün gruplarında büyük yükseltmeler başlatması bekleniyor. Bildirildiğine göre, güncellenmiş gövdesiz tasarımlara ve fitness izleme yetenekleri için yerleşik hareket sensörlerine sahip yeni AirPods Pro çalışmaları devam ediyor. Kablosuz şarj ve kablosuz şarj AirPod’larını tersine çevirme özelliğine sahip cam arka tasarımıyla yeniden tasarlanmış bir iPad Pro’yu piyasaya sürebilirler.

Bunların yanı sıra, hem Apple Silicon hem de üç yeni Apple Watch modeliyle birlikte, muhtemelen yeni bir güncellenmiş Mac Pro ve yeniden tasarlanmış MacBook Air’i piyasaya sürecek. Apple ayrıca, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik özelliklerine sahip olacak karma gerçeklik kaskını 2022’de gösterebilir.

Apple’ın bu yılı da pek dolu dolu geçirmediği ortada. Cupertinolu teknoloji devi görünüşe göre asıl bombalarını önümüzdeki yıla saklıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu