Genel

LG Türkiye Açıklıyor! LG Türkiye Pazardan Çekilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız “LG Türkiye Pazarından Çekiliyor” mu? isimli haberimiz sizler tarafından hafta sonunda en çok okunan haberlerden birisi oldu. Bu haberin kaynağı, LG Türkiye’de uzun yıllardır çalışan, şirketin Kurumsal İletişimine bakan ve biz gazetecilerin direkt olarak muhatap olduğu Bengi GÜVEN‘in ayrılması olmuştu. Biz de gazeteci mantığı ile bu durumu haberleştirerek LG’nin Türkiye pazarından çekilip çekilmeyeceği ile ilgili bir soru sormuştuk. Az önce LG Türkiye tarafından konuyla ilgili bir açıklama aldık ve bu açıklamayı da etik kurallarımız çerçevesinde siz değerli okuyucularımızla noktasına virgülüne dokunmadan paylaşmak istedik…

LG Türkiye Basın Açıklaması

LG Electronics’in, Türkiye pazarından çekilmesi söz konusu değildir. LG, 3 kıtanın merkezinde bulunan Türkiye pazarını, stratejik konumu, potansiyeli ve kaliteli işgücü nedeniyle çok önemsemekte ve bu yönde yatırımlarını artırarak devam ettirmektedir.

Haberinizde ifade edilen değerlendirme gerçeği yansıtmamaktadır. İlgili açıklamamanızın kamuoyuna ulaştırılması konusunda hassasiyet göstereceğinize inanıyoruz.

Saygılarımızla,

LG Electronics Ticaret A.Ş.

LG Electronics İnovasyonlarına Devam Edecek! Etmeli!

LG‘nin mobil pazardan çekilmesi bu pazarın inovasyon tarafında büyük bir boşluk oluşturmasına sebep olacağı için böyle bir durumu asla ama asla istemeyiz. LG G2 ile dünyanın ilk gerçek çerçevesiz telefonunu, LG G4 ile deri arka yüzeyi, LG G5 ile modüler yapıyı, LG G6 ile şu anda sektörün standardı haline gelen dünyanın ilk 18:9 ekran formatını, V10 ile dünyanın ilk önde 2 kamera sistemini, yine LG G5 ile farklı çekim yeteneklerine sahip çift kamera anlayışını, LG V30 ile dünyanın ilk f/1,6 diyafram değerini ortaya koyabilmiş bir üreticinin hem ülkemiz hem de global pazardan çıkışını beklemek hem firmaya hem de siz tüketicilere büyük bir haksızlık olacaktır diye düşünüyoruz.

Türkiye’de ilk kez bizler tarafından yapılan LG Mobil Testleri yapmaya devam edeceğiz. Biz LG Türkiye‘nin bu pazarda olması gerektiğine şiddetle inanıyoruz. Her gün binlerce kullanıcı ile muhatap oluyoruz ve LG’nin kullanıcılarına son dönemde oldukça iyi bir servis hizmeti sunduğuna da şahit oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde V10‘da sorun yaşayan bir kullanıcıya LG G6 gönderilmesi LG Türkiye‘nin bu pazara verdiği önemi de açıkça ortaya koymaktadır.

Biz LG‘nin ya da herhangi bir üreticinin karşısında değil bu ülkeye verdikleri destek ile tam da yanlarındayız. Bu tarz soruları sormamız bir serzeniş sebebi değil doğrunun ortaya çıkartılması için bir yol olmalıdır…

TeknoBurada.Net

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu