Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme C30 Uygun Fiyatıyla Can Suyu Olacak

Ülkemizin en sevilen markalarından realme, C30 akıllı telefonunu yakında piyasaya sürecek. Telefon özellikleriyle dikkat çekiyor.

Mobil devinin yeni bütçe dostu akıllı telefonu realme C30, piyasaya sürülmesinden önce birden fazla sertifika sitesinde gözükerek özellikleri hakkında bilgi verdi. Telefonun fiyatının da oldukça uygun olacağı aktarıldı. Gelin telefonun özelliklerine göz atalım.

realme C30 Giriş Seviyesini Hareketlendirecek

Ünlü Asya kaynaklarına göre, bahsi geçen akıllı telefon NBTC, Rus EEC, FCC ve TÜV Rheinland gibi önemli sertifika sitelerinde gözüktü. Böylece akıllı telefonun varlığı doğrulandı ve realme C30 ismiyle piyasaya sürüleceği kesinleşti. Akıllı telefonun bazı özellikleri de ortaya çıktı.

realme C30

Aktarılanlara göre akıllı telefon yalnızca 181 gram ağırlık ve 8.48 mm kalınlık taşıyacak. Böylece cihazın ferah bir kullanım sergileyeceği kesinleşti. Akıllı telefonun 10W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli pil ile geleceği de gözüktü. Böylece uzun bir pil kullanım süresinin varlığından söz edebiliriz. Ekran ölçütleri henüz belli değil anca geniş bir kullanım sunacağı kesin.

Diğer özellikler arasında akıllı telefonun 4G destekli bir yonga seti ile geleceği dikkat çekiyor. C30’un 2GB RAM/3GB RAM ve 32GB dahili depolama seçenekleri ile geleceği de aktarıldı. 120$ civarında bir fiyat etiketi taşıyacağı düşünülen C30’un ülkemiz dahil birden fazla pazarda piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz. Uygun fiyatlı akıllı telefonun ülkemize giriş yapıp yapmadığına dair bilgi edinmek için takipte kalın.

Nothing Phone (1) Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu