Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 30 ve P30 Pro cephesinden kötü haber geldi

Huawei anavatanı Çin ve önemli müttefiklerinden biri olan Rusya’da akıllı telefon satışlarını artırsa da, dünyanın birçok bölgesinde satışlarda ciddi gerileme mevcut. Huawei Mate 30 ve P30 Pro siparişleri için kesintilerin yaşandığını gösteriyor.

Bu ayın başında Foxconn, tesislerinde Huawei akıllı telefonlar için bazı üretim hatlarını durduğunu açıkladı. Huawei bu durumu reddetse de, benzer bir rapor sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan DigiTimes tarafında yayınlandı.

Huawei Mate 30 ve P30 Pro siparişleri kesintiye uğruyor

Kuruluşa göre Huawei mevcut amiral gemi telefonları ve yakın zamanda tanıtılacak üst segment telefonlar için siparişleri düşürüyor. Söz konusu telefonların Huawei Mate 30 ve P30 serisi cihazlar olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak aynı zamanda Huawei’in mayıs ayı içerisinde Kirin işlemcisine sahip olmayan giriş ve düşük kalitedeki akıllı telefonların da siparişlerini düşürdüğünü bildiriyor.

Siparişlere ilişkin gelişmeler hakkında Huawei cephesinden bir açıklama gelir mi bilmiyoruz, ancak Huawei yakın zamanda yaptığı bir açıklamada bu yıl ki akıllı telefon satışlarında 40 ila 60 milyon arasında bir düşüş yaşadığını zaten belirtti.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu