Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 Pro İçin Tarih Verildi, Ekran Fazlasıyla İddialı

OnePlus 10 Pro hakkında en üst yöneticiden açıklama geldi. Telefon ocak ayı içerisinde tanıtılacak. Ayrıca ekran bir ilki gerçekleştirecek.

Bir süredir gündemde olan telefonlar arasında yer alan OnePlus 10 Pro için beklenen açıklama geldi. Şirketin bir numaralı yöneticisi olan Pete Lau, amiral gemisi telefonun Ocak 2022’de tanıtılacağını onayladı. Bu zaten beklenen bir gelişmeydi, hatta şirkete yakın kaynakların elde ettiği bilgilere göre OnePlus 10 serisi ocak ayı içerisinde Çin’de tanıtılacak. Telefonun küresel çapta satışa sunulması ise mart ayını bulabilir.

Pete Lau aynı zamanda telefonda yer alacak ekrana dair de önemli bir açıklamada bulundu. Yöneticinin Weibo hesabından yaptığı açıklamaya göre OnePlus 10 Pro’da kusursuz bir ekran deneyimi sunmak için LTPO 2.0 ekranla geleceğini açıkladı.

OnePlus 10

LTPO, Düşük sıcaklıklı polikristal oksit anlamına gelen özel bir OLED ekran arka paneli türüdür. Bu görüntüleme teknolojisi, ekranların 1 Hz ile 120 Hz arasında değişen esnek bir hızda yenilenmesine olanak tanır. Ayrıca geleneksel LTPS OLED ekranlara kıyasla daha düşük güç ihtiyacı ile çalışır.

OnePlus 10 Pro’da Samsung tarafından üretilen 6.7 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda üçlü arka kamera paketi göreceğiz. Ana kameranın bir kez daha 48 megapiksel olması bekleniyor. Diğer iki kamera 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 8 megapiksel telefoto şeklinde olacak. 80 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda IP68 sertifikası, stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı göreceğiz. OnePlus 10 Pro’nun Türkiye’de satışa sunulması muhtemelen yaz başını bulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu