Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE 3 için Gün Saymaya Başlayın! Fiyatı Uygun Olacak!

Apple’ın uygun fiyatlı modeli olması beklenen iPhone SE 3 için geri sayım resmen başladı. Mart ya da Nisan ayında bu canavar bizlerle olacak.

Apple’ın iPhone SE 3 modelini tanıtacağı bir süredir söyleniyordu. Bloomberg’in ünlü editörü Mark Gurman‘a göre Apple, 2022’deki ilk sanal etkinliğini Mart veya Nisan aylarında hazırlıyor. Etkinlikte şirket, yeni iPhone SE modelini yeni 27 inç iMac ve M1 Pro ve M1 Max yongalarına sahip üst düzey Mac mini modelleri gibi diğer cihazlarla birlikte tanıtmayı planlıyor.

iPhone SE 3 399 dolar fiyat ile gelebilir

Daha önceki söylentilere göre yeni 3. nesil iPhone SE, Apple A14 veya A15 Bionic işlemciden güç alacak. Bu telefon ayrıca 5G desteği ile gelecek. Ana ekran düğmesine gömülü bir Touch ID sensörlü tasarım yine bu modelde korunacak. Yani tasarım yine iPhone 7’nin ana hatlarına sahip olacak. 2022’de çağdışı görünecek olan bu telefon bu tasarımla iş yaparsa Apple’a gerçekten helal olsun.

Daha önceki söylentiler, Apple’ın 2022 iPhone’u şimdiye kadarki en ucuz 5G iPhone olarak pazarlayacağını gösteriyor. Bu nedenle telefonun 2020’de tanıtılan iPhone SE 2’nin 399 dolarlık fiyat etiketini koruyacağı söyleniyor. Ayrıca iPhone SE Plus modeli hakkında da söylentiler var.

Uygun Fiyatlı iPhone

Plus model sadece ekran boyutu olarak büyük olacak. Ana modelin tüm özelliklerini koruyacak. Bu iki modelde de maalesef ki tek kamera kurulumuna yer verilecek. Apple’ın 2022’de neden böylesine çağdışı bir telefon tanıtacağı sorgulanacak türden. Ancak 3 trilyon dolar değerini aşan bir firma ne yapsa satarım kafasına girdiği için onlar da haklı bir yandan…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu