Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriWhatsApp

WhatsApp güncellendi! Görüntülü sohbetler şimdi daha keyifli

Facebook mayıs ayında gerçekleştirdiği F8 Geliştiriciler Konferansı’nda WhatsApp için iki önemli özelliğin müjdesini vermişti. Bunlardan merakla bekleneni grup görüntülü sohbet özelliği Android ve iOS için kullanıma sunuldu.

Beklenen özellik WhatsApp için kullanımda

Grup aramaları başlatmak oldukça kolay. Önce tek bir kişiyle sesli ya da görüntülü arama başlatın. Ardından ekranın sağ üst köşesinde bir katılımcı ekleyebileceğini buton yer alıyor. Grup sesli ya da görüntülü aramalara en fazla dört katılımcı eklenebiliyor.

WhatsApp
WhatsApp

Yeni özellik kademeli olarak dağıtıma sunulmuş durumda. Yararlanabilmek için Google Play Store ya ve App Store’dan uygulamanın en güncel sürümünü indirmeniz gerekiyor. Özellik henüz size ulaşmadıysa telefonunuzdaki uygulamayı güncellemenizi öneririz.

Facebook’a göre uygulama üzerinden her gün iki milyar dakikadan fazla arama gerçekleştiriliyor. Yeni sesli / görüntülü grup arama özelliğiyle sohbetler daha eğlenceli hale gelip bu süre çok daha yukarılara çekilecektir.

Karanlık mod, eğlenceli çıkartmalar, ve özel sohbetler pin kodu ile kilitleme çok yakında uygulamaya dahil edilecek diğer önemli özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu