Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 11 Uygun Fiyatı ile Geliyor! İşte Özellikleri!

Xiaomi’nin merakla beklenen telefonu Redmi Note 11 için sevindiren haber geldi. Telefonun ekran özellikleri de şimdiden belli oldu.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, sevilen Note serisi için vites yükseltmeye başladı. Note 10 ailesi yok satan firma şimdi de gözünü Redmi Note 11 ailesine çevirdi. Önümüzdeki yılın ilk ışıklarında tanıtılmasını beklediğimiz Note 11’in özellikleri de şimdiden belli olmaya başladı. Bakalım yeni seri bizlere ne gibi yenilikler sunacak?

Redmi Note 11 AMOLED ekran ile gelecek

Redmi Note 10 serisi bildiğiniz gibi 1 Haziran’da Çin’de piyasaya sürüldü ve çok başarılı oldu. Redmi, Çin’de piyasaya sürüldükten sadece 9 gün sonra Redmi Note 10 serisi akıllı telefonların satışlarının 1 milyon adedi aştığını resmen duyurdu. Bugün ise Xiaomi Group Çin Başkanı ve Redmi markasının CEO’su Lu Weibong, Redmi Note serisinin yeni akıllı telefonlarını tartışan bir mesaj yayınladı. Hayranların Redmi Note 11’de ne gibi iyileştirmeler görmek istediklerini sordu. Kullanıcıların büyük çoğunluğu yeni telefonlarda AMOLED ekranın olması gerektiğini dile getirdi.

Redmi, Redmi 10X serisinde ve küresel pazar için hedeflenen Redmi Note 10 serisinde AMOLED ekranlar kullanıyor. Ancak Çin için Redmi Note 10 serisi, 120Hz yüksek yenileme hızı desteğine sahip LCD panel kullanıldı.

Redmi Note 11

Muhtemelen Çinli firma önümüzdeki yıl Çin ve Global sürüm farkını ortadan kaldıracak. 120 Hz tazeleme hızına sahip olan AMOLED ekranların yeni modelde kullanılmasına kesin gözüyle bakıyoruz diyebiliriz. İşlemci tarafında ise muhtemelen MediaTek Dimensity yonga seti tercih edilecek. Hem fiyat konusunda uygun olan Dimensity serisi hem de performans konusunda Snapdragon’dan bir adım önde yer alıyor.

Yeni seri hakkında şimdilik bilinen ve kesinleşen tek şeyin AMOLED ekran olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım ilerleyen günlerde yeni modeller hakkında yeni sızıntılar gelecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu