Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Amiral Gemileri İlk Kez iPhone’u Geçti

Samsung amiral gemileri yani başka bir ifadeyle Galaxy S24 serisi, kullanıcı memnuniyetinde iPhone modellerini geridi bıraktı.

Samsung amiral gemileri yani başka bir ifadeyle Galaxy S24 serisi, kullanıcı memnuniyetinde iPhone modellerini geridi bıraktı. Yapay zeka kullanan ürün öneri hizmeti PerfectRec, yeni amiral gemisi akıllı telefonları Samsung Galaxy S24‘e ilişkin kullanıcı incelemelerine dayanan bir rapor yayınladı. Modellerin her birinin müşteri memnuniyeti açısından Apple akıllı telefonlarını geride bıraktığı ortaya çıktı.

Samsung Amiral Gemileri iPhone 15 Serisini Geçti

PerfectRec’e göre kullanıcıların %91’i Galaxy S24’e beş yıldız verirken, Galaxy S24 Ultra %88’lik bir memnuniyet oranı yakaladı. Bu rakamlar önceki Samsung cihazlarına göre oldukça yüksel.  Kıyaslama yapılğıında Galaxy S23 %75, S23 Ultra %82, Galaxy S22 %61, S22 Ultra %74, Galaxy S21 %73 ve S21 Ultra %71 memnuniyet oranına sahipti.

Rapora göre iki nesil Apple akıllı telefonlara ilişkin müşteri memnuniyeti düzeyi de düştü. Böylece, iPhone 15’te memnuniyet oranı yüzde 76’da kaldı. iPhone 15 Plus %77 ve iPhone 15 Pro Max %74’lük bir oran elde edebildi.

PerfectRec uzmanları, iPhone söz konusu olduğunda, ilk alıcılardan gelen incelemelerin, bir süre sonra düştüğünü ve bundan ötürü birkaç ay içinde durumun değişebileceğini belirtiyor. Bunun nedeni, ilk alıcıların yeni ürünlere ilişkin beklentilerinin genellikle çok yüksek olması. Ancak satın alım sonrasında istedikleri kadar değişim/yenilik sunulmadığı için bu durum kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratıyor.

Galaxy S24 Ultra fiyatı

Öte yandan Donanımhaber’de yer alan habere göre Samsung, amiral gemileri Galaxy S24 serisi için ilk güncellemenin detaylarını açıkladı. Samsung, Galaxy S24 serisindeki ekran renk sorununu düzelten güncellemeyi duyurdu. Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra’ya gelen güncelleme ile ekranın Gelişmiş ayarlar sekmesine “Canlılık” isminde kaydırılabilir bir çubuk geliyor. Güncelleme kapsamında ayrıca önemli kamera ve yapay zeka iyileştirmeleri de olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu