Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V25 Dikkat Çekici Tasarımıyla Karşımızda

Vivo V23’ün ardından şirket, Vivo V25 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Şimdi akıllı telefon tasarımıyla bizlerle. İşte detaylar.

Renk değiştirme özelliğine sahip Vivo V23, ülkemizde ve dünya genelinde yoğun ilgi gören akıllı telefon modellerinden birisi olmuştu. Şimdi ise serinin yaklaşan devam modeli Vivo V25 serisinin ana sürümü, tasarımıyla sızdırıldı. Akıllı telefon serisi V25 5G ve V25e modellerini içerecek. Gelin detaylara göz atalım.

Vivo V25 Tasarımı Belli Oldu

Yakında tanıtılacak olan Vivo V25 modelinin arka kısmı bir kaynaktan gelen raporlarla doğrulanmış oldu. Temel modelin hafif kavisli köşelere sahip düz bir arka panel tasarımına sahip olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca akıllı telefonun altın renk seçeneğiyle geleceği de anlaşılmış oluyor.

Vivo V25

Bunlara ek olarak akıllı telefonda üçlü kamera sistemi ve bir LED flaş yer alıyor. Ekranın ekran-gövde oranı ise çok geniş olacak ve yüksek yenileme hızı sunan kaliteli paneller kullanılacak. Telefona gücü ise MediaTek’in Dimensity 900 yonga seti verecek. 8GB/12GB RAM seçenekleri de mevcut olacak. Dahili depolama kısmında ise 128GB/256GB seçeneklerinin yer alacağını söyleyebiliriz.

Akıllı telefonun Android 12 tabanlı Funtouch OS 12 üzerinde işlem yapması bekleniyor. Seride V25 5G ve V25e olmak üzere iki modelin yer alacağını hatırlatalım. Yaklaşan akıllı telefonun hakkında bu bilgiler hariç yeni detay mevcut değil. Çok yakında tanıtılacak olan akıllı telefonun gelişmeleri için sıkı takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu