Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei açıkladı! Bizde sorun yok! Huawei Mate X yakında sizinle!

Samsung katlanabilir ekranlı yeni telefonu Galaxy Fold tanıtımını yaptıktan sonra geçtiğimiz hafta düzenlediği bir basın daveti ile yeni nesil telefonun tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımdan sonra ortaya çıkan “Galaxy Fold ekran sorunu” haberleri sonrasında yapılan incelemeler sonrasında Samsung bugün bir açıklama yaparak satış tarihinin Mayıs ayında yapılmayacağını ve bir erteleme kararı aldığını duyurdu. Galaxy Note 7‘de yaşananlardan sonra bu erken alınmış ve doğru bir karardı. Sürecin takipçisiyiz ve gelen bilgileri de sizlerle paylaşacağız ama bu durumu sadece biz değil Huawei‘nin de takip ettiğini görüyoruz. Bu açıklamalardan sonra Huawei bir açıklama yaptı ve Huawei Mate X satış tarihini teyit etti.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei Mate X Haziran ayında satışta olacak!

Huawei, Mobil Dünya Kongresi kapsamında Mate X tanıtımı yaptı ve bu lansmanda yeni esil katlanabilir telefonun Haziran ayında satışa sunulacağını duyurdu. Bu noktada değişen bir şey yok ve Huawei Mate X tanıtımını planlandığı gibi Haziran ayında satışa sunulacak. Bununla birlikte Samsung Galaxy Fold satışlarını Eylül ayına erteleyebileceği ile ilgili de bilgiler ortada dolaşıyor. Çinli üretici elini çabuk tutarsa katlanabilir ekranlı telefon pazarında Samsung’u geçebilir…

Samsung Galaxy Fold satışları geçici olarak durduruldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu