Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 Ekranı Sorunlar Yaşamaya Başladı

Samsung’un amiral gemisi segmentinde bir ara boy gösteren telefonu Galaxy S20 ekranı ile kullanıcıları üzmeye başladı. Bu sorun çok konuşulur.

Güney Koreli firmanın bir dönem amiral gemisi segmentinde boy gösteren canavarı Galaxy S20 ekranı ile kullanıcılarını üzüyor. AMOLED ekranın olmazsa olmazları arasında yer alan yanma sorunu bu sefer S20’yi hedefine aldı. Çoğu kullanıcı telefonun ortasından pembe veya yeşil çizginin geçtiğini belirtiyor. Eğer telefonun garantisi varsa bu sorunu ücretsiz olarak çözebiliyorsunuz. Ancak garantiniz bittiyse geçmiş olsun. Samsung sorunu şimdilik kabul etmiyor ve kendiniz onarmanız gerekiyor.

Geçmiş zamanda  Samsung’un eski modelleri benzer sorunlarla karşılaştı. Örneğin, Galaxy S7 uzun zaman önce bu sorunu yaşamıştı. Bu sorundan sonra Samsung ücretsiz değişim yapmıştı. Şimdilik Samsung bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Muhtemelen bu sorunun fazlalığına göre Samsung’da resmi bir açıklama gelecektir.

Bu sorunun son güncellemeden sonra ortaya çıktığı söyleniyor. Bu sorunun güncelleme ile ortaya çıkması oldukça ilginç. Bir panel arızası gibi görünen pembe ve yeşil şerit şeklindeki çizginin yazılım ile düzelmesi çok zor görünüyor. Bakalım Güney Koreli teknoloji devi bu sorun hakkında nasıl bir aksiyon alacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu